Microsoft brengt SkyDrive-app voor iPhone uit

Microsoft SkyDrive is een app waarmee je bestanden kunt bekijken en beheren, die op je SkyDrive zijn opgeslagen (online opslagruimte). Je kunt ook foto's en video's uploaden naar SkyDrive.

skydrive iphoneMocht je nog niet zijn gevallen voor de charmes van snoezige beestjes in Kinectimals, dan heeft Microsoft gelukkig nog veel meer apps om je over de streep te trekken. Deze week brengen ze naast de Kinectimals-game en nieuwe versies van OneNote en Microsoft Tag ook een compleet nieuwe app uit. Microsoft SkyDrive is een app waarmee je toegang krijgt tot de bestanden op je online SkyDrive-opslagruimte.

Je kunt bestanden openen, beheren en delen. Uploaden van foto’s en video’s is ook mogelijk. En gelukkig kun je ook mappen maken en bestanden verwijderen of verplaatsen. Je hebt een Microsoft-account van Hotmail, Messenger of Xbox Live nodig om de app te kunnen gebruiken. Een nieuw account maken is ook mogelijk, maar dan moet je wel eerst naar de website SkyDrive.com gaan. Daar kun je je bestanden overigens ook uploaden, voordat je ze op de iPhone gaat bekijken. De foto bij dit artikel laat zien dat je ook gewoon je vakantiefoto’s vanuit SkyDrive op de iPhone kunt bekijken. Je krijgt bij SkyDrive 25GB opslagruimte gratis, heel wat meer dan de 5GB opslagruimte die je standaard bij Apple’s iCloud krijgt.

Downloaden: SkyDrive (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2011, 20:24
Categorie Diensten
Onderwerpen microsoft, skydrive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.