Microsoft brengt OneNote voor iOS naar meer landen

Microsoft heeft OneNote voor iOS een update gegeven en de app in meer landen uitgebracht. Je kunt OneNote gebruiken om snel ideeën vast te leggen en notities te maken.

onenote iphoneMicrosoft heeft de applicatie OneNote een update gegeven en heeft ervoor gezorgd dat de app in nog meer landen beschikbaar komt. Helaas is Nederland daar nog niet bij. OneNote kwam in januari in de VS beschikbaar. Nu zijn Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland er ook bij gekomen, allemaal landen die Engels als standaard voertaal hebben. Mocht je de app toch willen hebben, dan moet je even een Amerikaans iTunes-account aanmaken (kleine moeite). OneNote is een notitie-app voor iOS-apparaten waarmee je onderweg notities kunt maken en ideeën vastleggen.

In de update zijn verbeteringen doorgevoerd wat het zoeken en synchroniseren betreft. Onderweg leg je met OneNote snel een notitie vast, voorzien van tekst, afbeeldingen, bullets en checkboxes (aanvinkvakjes). De notities kun je synchroniseren met Windows Live SkyDrive en bewerken via je webbrowser in de OneNote webapp of in Microsoft OneNote 2010 voor Windows. De nieuwe versie kan notebooks doorzoeken, je kunt notities toevoegen aan recent bekeken lijstjes en gedeelde notebooks synchroniseren via Windows Live SkyDrive. Daarbij geef je aan welke notebooks je wilt synchroniseren.

Om OneNote te kunnen gebruiken heb je iOS 4.2 of hoger nodig en een Windows Live ID. Heb je die nog niet, dan kun je vanuit de OneNote-app meteen een ID aanmaken.

Downloaden: Microsoft OneNote (gratis – Amerikaanse App Store)

onenote-iphone-microsoft

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 21:13
Categorie Productiviteit
Onderwerpen microsoft, notities, onenote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.