iTunes U verhelpt synchronisatieproblemen na update

Apple heeft haar kennisbibliotheek-app iTunes U verbeterd. Synchronisatieproblemen mogen niet meer aan de orde zijn.

iTunes U iPhone iPad sync updateDe gratis kennisbibliotheek van Apple, iTunes U, heeft een update gekregen die gebruikers van de applicatie goed zal doen. Dankzij de nieuwe update moet de app niet langer last hebben van synchronisatieproblemen. Het kon voorheen nog wel eens voorkomen dat cursussen niet meer werden bijgewerkt op de iPhone. Op de iPad ging dat veelal beter. De niet meer bijgewerkte cursussen moeten nu tot het verleden behoren. Ook hoort de applicatie niet meer vast te lopen als je een paar keer de catalogus achter elkaar opent.

Het zijn niet alleen verholpen fouten die de klok slaan in de update van iTunes U. Er is ook een vernieuwing: als je nu het notitieblok naar beneden veegt via een pull-to-refresh, gaat de app op zich naar cursusupdates die je kan installeren. Daarnaast is de ondersteuning voor verschillende talen verbeterd. Nederlands maakt daar geen deel van uit. Wel is de ondersteuning verbeterd voor het Arabisch, Duits, Frans, Grieks, Italiaans, Russisch en Spaans.

Downloaden: iTunes U (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2013, 19:29
Categorie Onderwijs
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.