GoodReader krijgt update met betere PDF-functies

GoodReader heeft een update gekregen en kan nu flattening van PDF-bestanden terugdraaien. Ook zijn de menu's bij PDF-annotaties verbeterd en werken de audio-knoppen beter.

goodreader ipadEen veelgebruikte PDF-lezer en bestandsmanager voor de iPad heeft een update gekregen. GoodReader is al bijna vanaf de lancering van de iPad in de App Store te vinden en heeft heel wat updates ondergaan. Nu is er een nieuwe versie (3.7) met drie nieuwe functies. De meest handige daarvan is terugdraaien van de ‘flattening’ bij PDF-bestanden. Dit houdt in dat je PDF-bestanden weer kunt bewerken, nadat je ze eerder niet-wijzigbaar had gemaakt. Het werkt alleen in GoodReader zelf en alleen bij PDF-bestanden die je eerder met deze app hebt bewerkt.

GoodReader gaat ook beter om met de audio-bedieningsknoppen (play- en pauzeknop op je headset en de schermknoppen in de app zelf). De pop-upmenu’s voor PDF-annotaties hebben een redesign gekregen, waardoor je minder vaak hoeft te tappen. Zoek je een app waarmee je ebooks en bestanden in PDF-formaat kunt lezen, dan is GoodReader een goede keuze. Neem bijvoorbeeld de handleiding van je camera mee op je iPad, zoals op het screenshot hierboven.

Downloaden: GoodReader (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 19:41
Categorie Productiviteit
Onderwerpen goodreader, pdf, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.