iMotion HD: nieuwe iPad-app om timelapsefilmpjes te maken

iMotion HD is een nieuwe app waarmee je timelapse en stop-motionfilmpjes kunt maken. Je kunt ze daarna exporteren naar je camerarol of publiceren op YouTube.

stop motionStop-motionfilmpjes maken kan een leuke hobby zijn. Je maakt een serie foto’s achter elkaar en als je ze daarna versnelt afspeelt lijkt het net of de objecten in beeld bewegen. Met de nieuwe iPad-app iMotion HD kun je timelapse- en stop-motionfilmpjes maken. Na het maken van de foto’s bewerk je je filmpje en exporteer je deze in HD-formaat (720p).

Publiceren op YouTube is ook mogelijk. De app is universeel en geschikt voor alle apparaten met een camera: de iPad 2, iPhone 3G/3GS/4 en vierde generatie iPod touch. Er zijn 4 opnamevarianten: timelapse, handmatig, op afstand via Wi-Fi of via de microfoon. Je kunt dit zowel staand als liggend doen. De app slaat je filmpje automatisch op. Er is rekening gehouden met ondersteuning voor het Retina Display en multitasking, op toestellen die dat ondersteunen. Binnen iMotion HD kun je een in app-aankoop doen (€0,79) voor de filmbibliotheek en exporteren van filmpjes.

iMotion HD (gratis, in app-aankoop vereist voor cruciale functies)

Op YouTube vind je een serie filmpjes die met de app zijn gemaakt, waaronder deze:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 19:54
Categorieën Amusement, Fotografie en video
Onderwerpen stop-motion, timelapse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.