Evernote voor iOS krijgt update met rich text-functie en gedeelde notebooks

Evernote voor iOS heeft een update gekregen naar versie 4.1. De app kan voortaan rich text-opmaak bewerken op de iPhone en kan ook gedeelde notitieblokken aan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

evernote iphoneEvernote voor iOS heeft een update gekregen, met RTF-opmaak, toegang tot gedeelde notebooks en een wachtwoordfunctie. Die laatste functie is overigens alleen aanwezig als je Premium-gebruiker bent. Alle andere functies zijn gewoon voor iedereen beschikbaar. Bij het gebruiken van gedeelde notebooks moet je je overigens niet teveel voorstellen: je kunt de notebooks wel bekijken, maar je kunt nog geen losse notities erin bewerken of aanmaken. Heel wat interessanter is de mogelijkheid om tekstopmaak toe te passen. Hiervoor zorgt de ondersteuning voor rich text styles, waarbij je opsommingen met bullets kunt maken, opsommingen met cijfers, vet/cursief/onderstreept, doorgehaald en highlighter.

Je kunt met de app ook stijlen maken, bewerken en toepassen op een notitie. Dit doe je via een werkbalk waarbij je eerst de gewenste tekst selecteert en daarna op de gewenste knop (bijvoorbeeld B voor bold) tikt. Op de iPad zijn ook wat aanpassingen gedaan, zoals een interface die helemaal opnieuw is ontworpen. De notities zijn daarbij zichtbaar als vrolijke losse blaadjes. In elke miniatuurafbeelding zie je meteen de titel, datum en eventueel aanwezige foto’s.

Evernote is net als voorheen gratis te downloaden. Grootverbruikers kunnen een betaald account nemen: dit kost €3,99 per maand of €34,99 per jaar.

Downloaden: Evernote (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2011, 2:47
Categorie Productiviteit
Onderwerpen evernote, notities, productie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.