Drafts voor iPhone voortaan ook liggend te gebruiken

Drafts voor iPhone kan nu ook in landschapsweergave gebruikt worden. De app heeft een update gekregen en ondersteunt nu ook Day One en het maken van afspraken in de agenda.

drafts iphoneDrafts is een app waarmee je razendsnel allerlei notities kunt maken, die je vervolgens doorstuurt naar Evernote, e-mail, een sms-bericht of een andere toepassing. Vooral voor drukbezette mensen is de app erg handig: je noteert snel wat er in je opkomt en bepaalt later wat je ermee gaat doen. In de nieuwste update is het mogelijk om de app liggend te gebruiken. Daarmee bedoelen we niet dat je ermee in bed kunt liggen (dat kon altijd al), maar dat er ondersteuning is voor landschapsweergave. Daardoor heb je een breder toetsenbord tot je beschikking om briljante ideeën en ingevingen te noteren.

In de update zijn twee nieuwe acties toegevoegd: doorsturen naar de dagboekapp Day One en het aanmaken van een afspraak in de agenda. Drafts ondersteunt nog veel meer uitvoerformaten, zoals het sturen van een notitie naar OmniFocus, Things of Sparrow. Heb je Drafts nog niet eerder geprobeerd, dan is het de moeite waard om eens te kijken. Zodra de app is geopend kun je meteen beginnen te typen en dat is handiger dan de Notitie-app, waarbij je maar een beperkt aantal mogelijkheden hebt om de content te delen. Drafts kan wel een grote concurrent zijn van Evernote, die immers via de app ook de mogelijkheid biedt om snel iets te noteren.

Drafts (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2012, 12:27
Categorie Productiviteit
Onderwerpen drafts, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.