Doodle Jump krijgt winterthema en vernieuwde kerstgame Doodle Jump Christmas Special

Doodle Jump heeft een update gekregen met twee winterthema's. Bovendien kreeg de kerstgame Doodle Jump Christmas Special een update met kerstcadeautjes en munten die je kunt inwisselen voor kerstkostuums.

doodle jump kerstDoodle Jump is al vanaf het begin in de App Store te vinden. De game kreeg ondertussen een hoop updates en speciale thema-versies. Ook nu is er weer een winterthema toegevoegd, waarbij je tussen ijspegels een sneeuwvlokken door gaat doodlejumpen. Het Ice Blizzard-thema is zowel op de iPhone als de iPad te vinden en zorgt ervoor dat de doodle zijwaarts wordt weggeblazen. Je krijgt er ook twee nieuwe achievements bij: Storm Survivor om de sneeuwstorm te overleven en Storm Rider waarbij je drie sneeuwstormen tegelijk moet overleven. De makers van Doodle Jump hebben bovendien de kerstgame Doodle Jump Christmas Special een update gegeven.

doodle jump christmasDaarin verzamel je kerstcadautjes terwijl je ommhoog springt naar de noordpool. Er zitten allerlei verrassingen in, maar ook gewone muntjes. Die muntjes kun je vervolgens in de game besteden aan nieuwe outfits, zoals een Super Santa- of een elfjeskostuum. Of kruip in de huid van Scrooge of een rendier, net wat je wilt. Zijn kostuums niet jouw ding, dan kun je de muntjes ook inruilen voor een magische theepot waarmee je jezelf weer tot leven kunt wekken of een raket waarmee je jezelf als een speer omhoog kunt laten schieten naar 15.000 punten.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2012, 17:06
Categorie Games
Onderwerpen doodle jump, kerst, winter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.