Reacties voor: Dagelijkse Kost met Jeroen Meus heeft eigen iPhone-app (België)

Dagelijkse Kost met Jeroen Meus is een iPhone-applicatie van het populaire kookboek van Jeroen Meus, naar aanleiding van het televisieprogramma op Een. De app heeft meer dan honderd recepten en video's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:
11 reacties
 1. Ik vind de app wat aan de hoge prijs, te meer omdat dit programma erg door carrefour gesponsord wordt, en ik vermoed dat dat boodschappenlijstje en die prijzen voor de gerechten ook uit de database van de carrefour komen.

  Margoed, als de app zo fijn is als het programma is het zijn geld wel waard als je toffe dingen wil leren koken.

 2. Ter info: Er is overigens ook een iPad-versie die een euro duurder is (4,99), maar deze heeft zo ver ik kan zien, wel flink wat extra materiaal, boven de iPhone-versie.
  Ik hoop dat ie ook in de NL App Store gaat komen… Zal wel met rechten te maken hebben, maar we betalen er toch netjes voor?! Hoor graag van de makers hoe dat zit…

 3. Origineel geplaatst door DutchClick
  Ter info: Er is overigens ook een iPad-versie die een euro duurder is (4,99), maar deze heeft zo ver ik kan zien, wel flink wat extra materiaal, boven de iPhone-versie.

  Vind ook die Ipad versie hoor

 4. Origineel geplaatst door Karel
  Vind ook die Ipad versie hoor

  Dat meende ik er dus ook mee te zeggen… Maar zag dat nergens ik de post genoemd… 😉

 5. Correctie bij het artikel: Het tweede boek ligt ook al enkele weken in de (Belgische) rekken.

  De app zit -net zoals het programma- zeer goed in elkaar! Een toch wel indrukwekkende hoeveelheid recepten, en telkens met een duidelijke video.

  Alle recepten en video’s zijn ook gratis beschikbaar via http://www.een.be

 6. Origineel geplaatst door Louis Jonckheere
  App komt is wel degelijk al live in de NL stores. (wereldwijd downloadbaar zelf)Kan gewoon even duren vooraleer iedereen deze kan zien in de appstores.

  Goed om te horen! Dank je, Louis! Blijkbaar een ingeweide… 😉

 7. 4 euro voor een door een bekende supermarkt overgesponsorde app waarvan de gerechten dan nog eens gratis te vinden zijn op een.be? Dit gaat me net iets te ver. Veel te ver beter.

 8. Wat is nu 4 euro als je voor zijn kookboek 25 euro moet betalen. De app zit goed in mekaar en de content is waardevol genoeg om er 4 euro voor te vragen! Nice app!

 9. Ik begrijp de commentaar niet van de 4 EUR.

  Op de iPhone app krijg je welgeteld 231 recepten incl. videos en toekomstige updates. De boek in de winkel (met minder recepten en zonder video) kost rond de 16 EUR. Wat is nu het verschil? Als je op de een.be website wilt surfen dan doe je dat toch gewoon?

  Als je de iPad gebruikt, heb je in feite een “echte” kookboek in “kookboek-formaat” en daarbovenop is hij afwasbaar 😉

  Ik vind de toegevoegde waarde van de iOS apps meer dan de moeite waard (gesponsord of niet). Enige commentaar: ze hadden er toch wel een universele app van mogen maken. Ik zou graag ook de iPad app kopen echter moet ik nogmaals betalen voor (bijna) dezelfde content – of vergis ik me hierin?

 10. Op de website van Dagelijkse Kost staan recepten met filmpje, volledig gratis. Bevat deze app nog extra recepten?

  Om even te antwoorden op de quote “wat is nu 4 euro?”. Wel, op zich is dat niet veel, maar als je zo redeneert verlies je jaarlijks heel wat geld. Die ene keer 4 euro zal het verschil niet maken, maar mensen die zo redeneren zullen in andere situaties ook zeggen “oh, maar 5 euro hier en 10 euro daar”. En dan loopt het natuurlijk wel op.

  Ik vind het jammer dat VRT geld vraagt voor zijn apps. Het is eigenlijk toch een omgekeerde wereld als je ziet dat VTM zeer snel met een gratis app van Het Nieuws uitkwam, terwijl VRT er lang over heeft gedaan om er één uit te brengen die dan bovendien nog betalend is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.