iculture-app-gemist
App Gemist Je wekelijkse app-overzicht op zaterdag
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 40-2019 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 40 in 2019 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

In de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.


Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Call of Duty: Mobile
Vorige week verscheen Mario Kart Tour en deze week was het opnieuw de beurt aan een echte spelcomputerklassieker. In Call of Duty: Mobile staat de multiplayer-modus centraal. Je neemt het online op tegen spelers wereldwijd. Dat doe je op bekend grondgebied, want het spel bevat levels uit allerlei eerdere Call of Duty-games. Denk aan Nuketown en Crash. Het spel heeft ook een Battle Royale-stand, waarin je het online opneemt tegen 99 andere spelers.

Call of Duty: Mobile bevat daarnaast herkenbare personages en wapens. De game is gratis te spelen, maar heeft wel in-app aankopen. Dit zijn de omstreden lootboxen, waarbij je vaak van tevoren niet weet wat je krijgt. Mede daarom is de game niet beschikbaar in België, hoewel je wel kan spelen via een buitenlandse Apple ID. Wil je Call of Duty: Mobile downloaden, dan lees je er meer over in ons artikel.

Bekijk ook

Call of Duty: Mobile nu gratis beschikbaar voor iPhone en iPad

Je kan nu Call of Duty Mobile downloaden in Nederland, een gratis versie van de bekende first-person shooter. In de game neem je het wereldwijd op tegen andere spelers.

Stoptober 2019

Het is alweer oktober, dus dat betekent dat het ook weer tijd is voor Stoptober. Met de app krijg je een steuntje in de rug als je nu eindelijk eens van die sigaretten af wil. De Stoptober-app geeft je beloningen en tips. Ook zie je hoeveel geld je bespaard hebt en kun je chatgroepen aanmaken met andere stoppers. Dat komt vooral van pas als je het even moeilijk hebt. Meer apps om te stoppen met roken vind je in onze gids.

Moon++

Ben je gek op de maan? Dan is deze Apple Watch-app misschien wel wat voor jou. Je bekijkt in de app de gedetailleerde maanstand van het moment of stelt deze in als complicaties. Je kan aan de Digital Crown draaien om de maan te zien veranderen. De app maakt volop gebruik van watchOS 6, want hij is enkel en alleen beschikbaar voor de Apple Watch. Dat betekent dat er dus geen iPhone-app aan gekoppeld zit.

Motif Photos

Voorheen had Apple een eigen fotoboekendienst. Je kon rechtstreeks vanuit de Foto’s-app voor de Mac (vroeger iPhoto) de mooiste boeken maken en bestellen. Apple werkte hiervoor samen met een bedrijf, dat nu zijn eigen iOS-app uitgebracht heeft. Je kan dus rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad je eigen fotoboeken samenstellen en laten bezorgen. Om de start van de iOS-versie te vieren, is er een actie gaande. Met de code “iOS2019” krijg je niet alleen 15% korting, maar ook gratis verzending naar Nederland.

Postbox 7

Postbox is een krachtige mail-app voor de Mac en versie 7 heeft een aantal verbeteringen. Ze omschrijven zichzelf als Apple Mail, maar dan met functies die je in Apple’s eigen mail-app wil zien. De app bevat een berg aan toetsenbordkoppelingen en laat je inboxen ordenen met tags en Gmail-labels. Je kan je inkomende mailtjes sneller beantwoorden met standaardantwoorden en grote bestanden delen via Dropbox, OneDrive en Box. Er zijn in totaal 20 verschillende thema’s, dus er is er altijd wel eentje die bij je past. Postbox is vooral voor professionele gebruikers en dat zie je ook in de prijs. Je kan de app 30 dagen gratis proberen, maar daarna betaal je $29,99 per jaar. Betaal je liever per maand, dan kan dat ook.

Postbox is beschikbaar via de website van de ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 oktober 2019 om 13:00
Onderwerp
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.