Amazon Mobile nu ook geschikt voor iPad

Amazon heeft een nieuwe versie van hun applicatie gepubliceerd, met als belangrijkste vernieuwing dat de applicatie nu ook geschikt is voor de iPad.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Amazon MobileAmazon heeft onlangs een nieuwe versie (1.2.4) van Amazon Mobile voor het iPhone-platform in de App Store gepubliceerd. De belangrijkste vernieuwing is dat de applicatie nu ook geschikt is gemaakt voor de iPad. Met de applicatie is het onder meer mogelijk om de online winkel Amazon.com te doorzoeken en aankopen te doen. Daarnaast bevat de update ook nieuwe functies, zoals een lijst met aanbevelingen en bestsellers en voorbeelden van video’s en muziek.

Vergelijkbaar met de Mail-applicatie van de iPad, maakt Amazon Mobile gebruik van splitview. Zo zie je in de linkerkolom alle gevonden producten in een lijst en in de rechterkolom de details van een product. Ook maakt de iPad-versie van Amazon Mobile gebruik van andere veelgebruikte interface-elementen voor de iPad. De applicatie is verkrijgbaar in een universele app die geschikt is voor de iPhone, iPod touch en de iPad.

Amazon Mobile voor iPadAmazon Mobile voor iPad

Downloaden: Amazon Mobile (gratis)

Via: MacStories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:32
Categorie Lifestyle
Onderwerpen amazon, app store, ipad, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.