AirPlay Microphone: stemversterker op iPhone dankzij AirPlay

AirPlay Microphone is een iPhone-app waarmee je de iPhone kan gebruiken als microfoon met een versterkt stemgeluid via AirPlay.

AirPlay Microphone iPhone iPadJe geeft een presentatie maar hebt geen microfoon bij je. Wat doe je? Als je beschikt over apparaten met ondersteuning voor AirPlay, ben je gered. De nieuwe iPhone-app AirPlay Microphone zorgt ervoor dat je in je iPhone kan spreken en dat je stem meteen wordt versterkt door de speakers die van AirPlay gebruik maken. Zo wordt de iPhone dus eigenlijk je microfoon. De supersimpele applicatie bevat verder een equalizer, aldus ontwikkelaar Power App.

Maar een equalizer is wel erg hoog van de toren geblazen. In feite heb je keuze uit twee instellingen op de iPhone. Voor het volume waarmee je output te horen is, bedien je een slider onderin beeld. Daarboven schakel je met knoppen tussen een natuurlijk stemgeluid, minder bas in het geluid en meer bas.

AirPlay Microphone heeft verder de mogelijkheid om ook een foto in te stellen die wordt doorgezet naar het apparaat waarop je AirPlay hebt ingesteld. Dat heeft natuurlijk geen zin als je enkel een signaal doorstuurt naar een geluidsinstallatie, maar kan een welkome aanvulling zijn als het versterkende apparaat ook een beeldsignaal bevat.

Downloaden: AirPlay Microphone (€0,89, iPhone, iOS 6.1+)

AirPlay Microphone geluidstweaks AirPlay Microphone instructies

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2013, 21:01
Categorie Productiviteit
Onderwerpen airplay, microfoon, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.