In de aanbieding: Pole Position Remix, MagicPad, ACTCurrency en Diet

Uit de constante stroom aanbiedingen van iPhone-applicaties hebben we er vier uitgekozen: afvallen met Diet, de teksteditor MagicPad, het racespel Pole Position: Remix en de valuta-rekenhulp ACTCurrency.

pole_positionUit de constante stroom aanbiedingen op AppShopper.com hebben we vier uitgekozen die de moeite waard zijn.
Pole Position: Remix is tijdelijk afgeprijsd. Namco’s klassieke arcade-racespel is te bedienen door de iPhone te kantelen of door een stuurwiel op het scherm te bedienen. Je kunt punten verdienen op basis van afgelegde afstand of aantal auto’s die je passeert. Met die punten unlock je extra tracks, raceauto’s, billboards en grafische thema’s. Pole Position: Remix kost geen €7,99 maar €5,99.


MagicPad is tijdelijk afgeprijsd vanwege de verkiezingsuitslag. De ontwikkelaar is blijkbaar fan van Obama en geeft de applicatie daarom bijna gratis weg. MagicPad is een teksteditor waarmee je kunt knippen en plakken, lettertype en -kleur aanpassen, waarbij je de gemaakte rich-text-bestanden via e-mail naar jezelf of naar vrienden kunt sturen. Voorheen kostte de MagicPad €2,99; tot vrijdag betaal je maar €0,79.

ACTCurrency is tijdelijk gratis verkrijgbaar, net als een aantal andere applicaties van ontwikkelaar Houdah. Je hebt tot 12 november de tijd om ze te downloaden. ACTCurrency is een universele valuta-omrekenhulp, waarmee je de koersen van 150 valuta kunt ophalen en omrekenen. De koersen worden automatisch bijgewerkt. Je kunt ook zelf valuta toevoegen, maar dan moet je wel zelf de koers intypen. Tot nu toe betaalde je €0,79 voor dit handige hulpje, nu is ACTCurrency helemaal gratis.

Diet is een applicatie waarmee je kunt vastleggen hoeveel calorieën je hebt gesnoept. De database bevat gegevens over voedingsstoffen en calorieën van 7.520 voedingsmiddelen die in de VS en daarbuiten te koop zijn. Je kunt zoeken op naam of omschrijving. Diet 1.0 is van €3,99 afgeprijsd naar €0,79.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.