Wachtwoordprogramma 1Password vanaf vandaag in de App Store

1Password is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store. Met 1Password kun je pincodes, inloggegevens en andere belangrijke informatie beveiligd opslaan.

1PasswordHet is een feestelijke dag voor Agile Web Solutions: vanaf vandaag is het gratis wachtwoordprogramma 1Password in de App Store verkrijgbaar – gratis! Laat de €7,99 die je voor eWallet, SplashID of het totaal onbekende Secret Safe moet betalen maar zitten: de AES-encryptie van 1Password is net zo goed. Zoals we eerder al schreven heeft 1Password twee beveiligingsniveau’s gekregen: een snelle pincode voor de toegang tot minder gevoelige gegevens, zoals je inloggegevens voor een forum. En een sterkere beveiliging voor pincodes, creditcardnummers en andere gegevens die niet in verkeerde handen mogen vallen.


De beschrijving van 1Password vermeldt dat de applicatie maar voor een beperkte periode gratis verkrijgbaar zal zijn (dus grijp die kans!). Wel zit er nog wel een kleine bug in, waardoor inmiddels 1Password 1.1 onderweg is naar de App Store. Door die bug wordt de iPhone niet automatisch gelockt wanneer de iPhone in slaapstand gaat en 1Password nog actief is. Na gebruik van het programma dus altijd even afsluiten. Op de website van Agile Web Solutions vind je een filmpje, waarin wordt uitgelegd hoe handig 1Password is, omdat je op elk apparaat en in elke browser toegang hebt tot de gegevens.

Installeren: 1Password 1.0

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.