NemusSync nu volledig in het Nederlands

NemusSync, de applicatie waarmee je Google Calendars met je iPhone kunt synchroniseren, is nu volledig vertaald naar het Nederlands.

Het synchroniseren gaat van start.In al ons enthousiasme over de iPhone 3G zijn we bijna vergeten dat er nog genoeg nieuwe ontwikkelingen zijn bij de ‘oude’ iPhone. NemusSync bijvoorbeeld: deze applicatie is nu volledig naar het Deens én naar het Nederlands vertaald. Met NemusSync kun je Google-applicaties draadloos synchroniseren met de iPhone. Op dit moment wordt alleen Google Calendar ondersteund, maar als NemusSync het aanbod verder uitbreidt zou het een mooi (en gratis) alternatief voor MobileMe kunnen zijn.


Met NemusSync kun je meerdere Google-ID’s toevoegen en je kunt ook een vrijwel onbeperkt aantal agenda’s binnen die accounts synchroniseren. Je kunt een standaardkalender aanwijzen en je kunt ook aangeven dat je alle afspraken die je op de iPhone zelf invoert, met een specifieke agenda van Google Calendar wilt synchroniseren.

Handig is, dat de Nederlandse vertaling alleen verschijnt wanneer je de Nederlandse taal op je iPhone hebt ingesteld. Je wordt dus niet geconfronteerd met een keuzelijstje van Armeens tot Zweeds, zoals bij sommige andere meertalige apps. Zie je NemusSync nog steeds in het Engels, dan moet je even je taal omzetten naar Nederlands.

Meer info: NemusTech
Met dank aan Galip91, die ook de vertaling van NemusSync verzorgde.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.