Concept toont iPad Pro met 12,9-inch scherm

In een nieuwe conceptafbeelding is een 12,9-inch iPad Pro te zien, naast andere iPads, iPhones en Macs.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro Curved concept 2We zijn er nog niet helemaal over uit of Apple later dit jaar een iPad Pro zal uitbrengen, maar het is hoe dan ook interessant om concepten dit idee alvast uit te zien werken. In een reeks afbeeldingen gepubliceerd door het Duitse Curved is de grote 12,9-inch iPad te te zien naast een MacBook Air, om zo een idee te geven van het forse formaat.


Het Curved-concept heeft veel weg van de huidige iPad mini en iPad Air: de achterkant van de iPad Pro is identiek in ontwerp en de luidspreker bevindt zich wederom aan de onderzijde. Nieuw is uiteraard het grotere scherm, dat in dit concept helemaal tot aan de linker- en rechterhelft loopt. Daarnaast is het iPad Pro-concept de eerste iPad met een ingebouwde Touch ID-vingerafdrukscanner. Op het moment is Touch ID nog beperkt tot de iPhone 5s.

Hoewel niet getoond in de afbeeldingen, heeft Curved wel een idee van hoe het grotere schermformaat van pas kan komen: speciale apps met gelabeld met het woord ‘Pro’ zouden het 12,9-inch display efficiënt benutten. Het conceptscherm zou overigens een resolutie van 3.072 bij 2.304 pixels hebben, met een pixeldichtheid van 298ppi.

iPad Pro Curved concept 1

iPad Pro Curved Concept 5

iPad Pro Curved concept 4

iPad Pro Curved concept 3

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:20
Onderwerp
Categorie
iDevices

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.