iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 17 maart 2014

Vandaag op iCulture: een 8GB-versie van de iPhone 5c, Healthbook-afbeeldingen van iOS 8, apps, nieuws en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Healthbook details kleinerOnder het kopje ‘Meer vandaag’ lees je vandaag onder andere over Appie van Albert Heijn. Verder vandaag aandacht voor de eerste beelden van Apple’s Healthbook-app in iOS 8, privacyvoornemens en een app-update bij WhatsApp en een Nederlandse, netwerkonafhankelijke simkaart. Een gerucht wijst er daarnaast op dat Apple morgen een 8GB-variant van de iPhone 5c wil introduceren als een goedkoper alternatief.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals vandaag een nieuwe shopknaller en flink wat goedkope apps en games.
  • In iCulture speelt gingen we aan de slag met Angry Birds Epic en Asphalt 8’s Twitch-ondersteuning.

Meer vandaag

Appie Albert Heijn toevoegen aan lijstApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De officiële iPhone-app van de Albert Heijn is ook een beetje van de Etos geworden. Je kan in Appie (gratis, afgebeeld) voortaan ook zoeken op het assortiment van de drogist om toe te voegen aan je boodschappenlijst, die je vervolgens door kan sturen naar de Albert Heijn om je bestelling te laten bezorgen of op te halen.
  • De officiële iPhone- en iPad-app Nationale Politie (gratis) heeft een nieuwe evenementenfunctie. Die helpt je aan informatie over de beveiliging en maatregelen rondom het Nuclear Security Summit (NSS2014) dat binnenkort in Nederland plaatsvindt. Helaas is de update niet al te denderend: na wat algemene informatie verwijst de app je weer door naar de website.
  • Die omstreden posters in de gemeenteraadsverkiezingen voor de VVD? Die kan je soort van zelf maken. De politieke partij heeft De VVD App (gratis) uitgebracht en daarmee dien je nog wel een eigen foto te zetten bij het oranje onderlijnde onderschrift dat je op jouw ‘poster’ plaatst. Daarna kan je het delen op sociale netwerken en maak je kans op een, jawel, VVD-fotokaart.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2014, 23:30
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.