Kerst op de iPhone: 117 wallpapers in winterse sfeer

Tutoriallounge heeft een collectie van 117 wallpapers voor de iPhone gemaakt, waarmee je in kerstsfeer komt. Er zijn ook neutrale wallpapers te vinden, die gratis te downloaden zijn.

wallpapers kerst
Buiten vriest het dat het kraakt, binnen warm je je handen aan de iPhone. Om toch in winterse sfeer te komen heb je daarop een van de 117 Beautiful Christmas Wallpapers voor de iPhone en iPod touch geïnstalleerd. Ze zijn gratis te downloaden en in elke denkbare stijl voorhanden.


Het makkelijkst is al je de site via je iPhone bezoekt, zodat je de wallpapers meteen naar je fotorol kunt opslaan om vervolgens als achtergrond in te stellen. Ben je niet zo in de stemming voor kerst, dan zijn er op de site ook neutrale wallpapers te vinden – ook allemaal gratis.

Meer info: Tutoriallounge
Via: iPhone-ticker

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.