Deel SpringBoard in zoals je dat zelf wilt met Iconoclasm (jailbreak)

Iconoclasm neemt alle barrières weg die er normaliter zijn met betrekking tot de indeling van je iconen op SpringBoard. Met Iconoclasm kun je (als je wilt per pagina) instellen van hoeveel rijen en kolommen je gebruik wilt maken op je SpringBoard en kun je zelfs geheel vrij iconen plaatsen. De functionaliteit die geboden wordt door Iconoclasm is grotendeels al beschikbaar in de vorm van verschillende gratis tweaks, maar de functionaliteit binnen één tweak combineren komt de stabiliteit van SpringBoard volgens de ontwikkelaar ten goede.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

IconoclasmDe ontwikkelaar Yanik Magnan bekend van onder andere Five Column SpringBoard heeft een nieuwe tweak uitgebracht voor de Cydia Store met de naam Iconoclasm. De tweak neemt alle barrières weg die er normaliter zijn met betrekking tot de indeling van je iconen op SpringBoard. Met Iconoclasm kun je (als je wilt per pagina) instellen van hoeveel rijen en kolommen je gebruik wilt maken op je SpringBoard en kun je zelfs geheel vrij iconen plaatsen. De functionaliteit die geboden wordt door Iconoclasm is grotendeels al beschikbaar in de vorm van verschillende gratis tweaks; maar de functionaliteit binnen één tweak combineren komt de stabiliteit van SpringBoard volgens de ontwikkelaar ten goede.

Menu InstellingenNadat je Iconoclasm hebt geïnstalleerd zal deze in het menu Instellingen verschijnen. Je kunt vervolgens een layout instellen voor alle pagina’s op SpringBoard of per pagina een layout instellen. De layouts worden opgeslagen in zogenaamde plist-bestanden die te vinden zijn in de directory /Library/Iconoclasm/Layouts. Als je gewend bent te werken met dit type bestand dan kun je ook op deze manier je eigen voorkeuren voor de layout van SpringBoard realiseren. Op korte termijn zal ook documentatie volgen hoe je dit kunt doen en daarnaast zal er een grafische interface worden gemaakt om nieuwe layouts (zoals de driehoek op de bovenstaande afbeelding) direct op je iPhone te maken.

De de onderstaande video (van nogal slechte kwaliteit) wordt de werking van Iconoclasm getoond:

Iconoclasm is tot en met 18 december voor $1,80 te koop in de Cydia Store via de repo van Ste Packaging. Vanaf 19 december zal de applicatie $3,00 kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:54
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.