‘Nieuwe Apple TV wordt in april aangekondigd’

De nieuwe Apple TV wordt aangekondigd in april en moet voor de feestdagen 2014 in de schappen liggen, aldus Bloomberg.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV spotlightDe nieuwe Apple TV wordt aangekondigd in april. Dat stelt Bloomberg dat bronnen dichtbij het vuur zou hebben. Apple zou ook onderhandelen met Time Warner Cable en andere aanbieders van videocontent. Het nieuwe apparaat moet een snellere processor en een nieuwe interface hebben. De interface moet het makkelijker maken om te schakelen tussen series, films en andere content. De overeenkomst met Time Warner Cable zou de eerste deal zijn met een leverancier van betaal-tv in de Verenigde Staten.


De nieuwe Apple TV moet voor de kerstdagen verkrijgbaar zijn, stelt het artikel. Maar zowel Apple als Time Warner reageerden niet op een bevestigingsvraag van Bloomberg.

Afgelopen maandag werden reeds hints naar een nieuwe Apple TV aangetroffen. iOS 7 bevat verwijzingen naar een nieuwe Apple TV, die door Apple in de firmware ook wel de AppleTV4,1 wordt genoemd. De huidige Apple TV-firmware bevat bovendien code gerelateerd aan de nieuwe gamecontroller API in iOS 7, wat zou betekenen dat je de controllers die nu voor de iPhone uitkomen, ook op de Apple TV aangesloten kunnen worden. Steeds meer geruchten wijzen op de introductie van een nieuwe (vierde generatie) Apple TV.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 februari 2014 om 16:13
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.