goDock iPhone-dock heeft ruimte voor kabel, oordopjes en adapter

De goDock is een iPhone dock met plek voor je oplaadkabel, oordopjes en een speciale iPhone-adapter.

goDockiPhone-houder goDock is gemaakt om je iPhone makkelijk mee op reis te nemen. Niet alleen zet je met deze dock je iPhone rechtop, maar hij dient ook als compacte opbergplek voor je iPhone-kabels en oordopjes. Een klein gat in het midden laat je een bijbehorende iPhone-adapter in de dock steken. Zo heb je alles bij je in één klein blok.

Het gat in de goDock is voornamelijk bedoeld voor de wat dikkere Amerikaanse iPhone-laders, maar je kunt bij je bestelling een vergelijkbare oplader met een Europese stekker geleverd krijgen. Hiermee kun je met de goDock ook je iPhone rechtop zetten in een stopcontact, waardoor de goDock enigszins vergelijkbaar is met de Bluelounge Minidock.

De goDock heeft twee versies: één voor iPhones met een 30-pins- of Lightning-aansluiting en een ander voor smartphones met een micro-usb-poort. Vroege vogels krijgen bij een donatie van 47 dollar plus 20 dollar verzendkosten de goDock toegestuurd. Door nog eens 15 dollar te doneren krijg je een Europese adapter die in het gat van de dock past.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2014, 21:15
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.