Notability voor iPhone en iPad: nieuw ontwerp en delen met AirDrop

Notitie-app Notability voor iPhone en iPad heeft een nieuw ontwerp en ondersteunt nu Airdrop, om mensen onderling notities te laten delen.

NotabilityDe populaire notitie-app Notability heeft na de laatste update een nieuwe vormgeving en ondersteuning voor Airdrop gekregen. Daarnaast heeft ontwikkelaar Ginger Labs nu ook de mogelijkheid om onopgemaakte tekstbestanden in de app te importeren toegevoegd. Ook hebben gebruikers nu sneltoetsen voor vet, cursief, onderstrepen en Bluetooth. Notability is handig voor allerlei zaken: ideeën opschrijven, lijstjes maken, formulieren invullen, foto’s met begeleidende tekst bewaren en notities delen. Ook voor zakelijke gebruikers kan de app van pas komen. Zo kun je PDF-bestanden van notities voorzien en kun je audio-opnamen maken, bijvoorbeeld van een vergadering of interview.


Het nieuwe ontwerp van Notability zie je vooral terug in de strakkere balken en zwevende knoppen. Door de nieuwe ondersteuning voor Airdrop kun je nu ieder document dat je in de app gebruikt delen met mensen om je heen. Ook heeft Notability nu ondersteuning voor Turks, Russisch en Noors en zijn er een aantal opname-en RTF-export problemen in iOS 7 opgelost. Sinds augustus dit jaar is Notability ook in het Nederlands beschikbaar en biedt de dienst voor het eerst opslag via iCloud aan. In combinatie met het universele karakter van de app betekent dat een serieuze meerwaarde, omdat je nu zowel op je iPad als je iPhone meteen over alle aantekeningen en informatie in de app beschikt.

Downloaden: Notability (€2,69, universeel, iOS 7+)

notability docnotability menu

AirDrop

Met AirDrop kun je foto's en bestanden uitwisselen tussen Apple-devices. Je kunt bijvoorbeeld een foto AirDroppen naar jezelf of naar een vriend. Werkt AirDrop niet goed? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt proberen. Je kunt ook met AirDrop-spam te maken krijgen en kunt je daartegen wapenen door de juiste instellingen te kiezen.

AirDrop

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.