The Walking Dead binnenkort via Nederlandse iOS-app te bekijken

The Walking Dead is binnenkort via een iOS-app te kijken in de App Store. Zo omzeilt de distributeur het gebrek aan series in iTunes.

The Walking Dead iPadeOne brengt binnenkort een iPad-app uit waarmee je tv-serie The Walking Dead kunt kijken. Dit heeft de filmdistributeur aan iCulture verteld. De app zal toegang bieden tot de eerste drie seizoenen van de serie, waarvan je iedere aflevering na een in-app aankoop kunt bekijken. Met de app biedt eOne een manier om The Walking Dead alsnog via Apple’s verkoopkanalen te downloaden. Hoewel je in de Nederlandse iTunes Store films kunt kopen en huren, hebben we hier nog geen toegang tot televisieseries.

“We zijn [tot een app] overgegaan omdat Apple in Nederland geen series in iTunes verkoopt”, aldus eOne’s Sjors Gerritsen. De prijs voor een aflevering verschilt per seizoen, maar volgens de distributeur zijn de gehanteerde bedragen ongeveer gelijk aan wat de serie in de Verenigde Staten kost. In de Amerikaanse iTunes Store kost een aflevering van het derde The Walking Dead-seizoen $2,99, omgerekend naar Nederlandse tarieven €2,99. In Nederland zullen de prijzen tussen de €1,99 en €2,69 liggen.

De Nederlandse iPad-app voor The Walking Dead zal rond eind oktober of begin november gratis in de App Store beschikbaar worden gesteld. De eerste screenshots die eOne met ons deelde wijzen er op dat je iedere aflevering kunt downloaden – waardoor je na aanschaf geen internetverbinding nodig hebt om de serie te kijken. De app is universeel en werkt daarom op de volledige resolutie van de iPhone, iPad en iPod touch.

Walking Dead iPhone 1Walking Dead iPhone 2

The Walking Dead iPad 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2013, 12:36
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.