Microsoft-woordspel Wordament krijgt Facebook-multiplayer

Microsoft's iPhone-woordspel Wordament kan voortaan ook met Facebook-vrienden gespeeld worden.

microsoft-wordamentHet was ongeveer een half jaar stil rond Microsoft’s Nederlandstalige iPhone-woordspel Wordament, maar een zojuist verschenen update moet het spelletje weer iets populairder maken. Het is voortaan namelijk mogelijk om met je Facebook-account in te loggen, waardoor je met vrienden op dit sociale netwerk kunt spelen. Ook kun je scores voortaan delen via Facebook en Twitter. Hiervoor was je beperkt tot enkel je vrienden op Xbox Live, Microsoft’s gamesnetwerk voor de Xbox en pc.


Had je geen Xbox Live-account, dan kon je er één vanuit Wordament aanmaken. Dit kon voor sommigen echter een barrière zijn waardoor ze geen zin meer hadden om het spelletje te spelen. Overwegend meer mobiele gebruikers hebben een Facebook-profiel, waardoor de kans groter is dat de betreffende personen gewoon kunnen inloggen door hun inloginformatie in te vullen. Microsoft belooft niks namens jou op Facebook te plaatsen en de data enkel te gebruiken om je in contact te brengen met andere spelende vrienden.

Wordament FacebookDe Facebook-ondersteuning is een toevoeging en vervangt de Xbox Live-multiplayer niet. Je kunt dus gewoon nog je potjes met Live-spelers voortzetten. De update bevat verder algemene verbeteringen en zorgt ervoor dat het spel 15 talen ondersteunt. Nederlands zat al een tijdje tussen de ondersteunde talen.

Microsoft bracht vanavond ook Dynamics AX uit, een app waarmee je uitgaven kunt bijhouden. Deze applicatie is op het moment echter alleen in de Amerikaanse App Store te vinden.

Downloaden: Wordament (gratis, universeel, iOS 3.2+)

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.