AirFoil Speakers Touch 3: via Airplay muziek afspelen tussen twee iDevices

De app Airfoil Speakers Touch kan na een update muziek van de ene iDevice afspelen op de ander. Om dit te doen moet je eerst wel een in-app aankoop maken van €2,39.

Airfoil iOSWil je muziek op je desktopcomputer via AirPlay afspelen op een iPhone, iPod touch of iPad, dan kun je de het programma Airfoil gebruiken. De bijbehorende app heeft een update gekregen, waardoor het voortaan ook mogelijk is om je muziek op de ene iDevice af spelen op een andere iDevice, met behulp van AirPlay. Je moet de functie wel vanuit de app kopen.


Niet iedereen zal iets hebben aan de mogelijkheid om muziek van de ene iDevice op de ander af te spelen, maar er zijn wel een aantal situaties te bedenken waar het van pas komt. Zo kun je een ongebruikte iPod touch aansluiten op je speakers, zodat je niet een Airplay ondersteunende speaker, Airport Express of Apple TV nodig hebt om je muziek hierop af te spelen.

Airfoil Speakers Touch is gratis te downloaden, maar voor de mogelijkheid om muziek vanaf andere iDevices naar de app toe te sturen via AirPlay moet betaald worden. Je kunt de functie voor €2,39 aanschaffen. Wil je muziek van je computer op je iPhone afspelen, dan moet je het bijbehorende programma voor Windows of OS X kopen voor 25 dollar. Er is ook een probeerversie die na 10 minuten ruis over muziek heen plaatst.

Downloaden: Airfoil Speakers Touch (gratis)

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.