Informatie over boeken, films en spellen opvragen met SnapTell Explorer (App Store)

Met SnapTell Explorer kun je door een foto van de cover te nemen, informatie over boeken, cd's, dvd's en games opvragen. Direct bestellen is ook mogelijk.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

SnapTell Explorer is een vrij indrukwekkende applicatie die kort geleden in de App Store is verschenen. De applicatie stelt je in staat informatie over boeken, DVD’s, CD’s en games op te vragen door een foto van de cover te nemen. Een paar seconden later krijg je beoordelingen van gebruikers te zien, een omschrijving en links naar Amazon, IMDB, Wikipedia, enzovoort voor meer informatie. Ook verschijnt er een link om het desbetreffende product direct te bestellen.


SnapTell Explorer maakt gebruik van een geavanceerde technologie om foto’s te herkennen, ontwikkeld door SnapTell zelf. Volgens de recensies op de iTunes-pagina werkt de applicatie uitstekend, al zijn dat wel bijna allemaal Amerikaanse recensies. Met Nederlandse boeken, films, enzovoort werkt het nog niet, maar dit zal later nog toe worden gevoegd.

SnapTell Explorer is gratis via de App Store te downloaden. App Store.

Tipgever: Lennart

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.