Scribblenauts Remix krijgt Siri-functionaliteit en kerstthema

De game Scribblenauts Remix heeft een update gekregen voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze voegt ondersteuning voor Siri en een kerstthema toe.

Scribblenauts RemixEen update voor de iPhone-game Scribblenauts Remix heeft een nieuwe functie toegevoegd. iPhone 4S-bezitters kunnen nu de dicteerfunctie van Siri gebruiken om objecten met hun stem de wereld in te roepen. Om je alvast klaar te maken voor de kerstdagen heeft app ook een speciale kerstomgeving, -muziek en een nieuw icoontje gekregen.


Scribblenauts RemixIn Scribblenauts Remix los je kleine problemen zo creatief mogelijk op: door de namen van bepaalde voorwerpen op te schrijven, verschijnen ze in de spelwereld, waarna je ze kunt gebruiken om situaties op te lossen. Het is nu ook mogelijk om de dicteerfunctie van Siri te gebruiken om de voorwerpen in de spelwereld te introduceren. Hiervoor moet je wel het Engelse toetsenbord hebben ingeschakeld op je iPhone, waar de Siri-knop in verwerkt zit.

De beginomgeving in het spel is nu bedekt in een flink pak sneeuw en toont de nodige kerstversieringen op de achtergrond. In dit level kun je zonder enige restrictie voorwerpen tevoorschijn brengen, om zo je fantasie de vrije loop te laten gaan. De ‘echte’ levels, die je speelt door op de startknop te drukken, zien er nog hetzelfde uit.

De update zorgt er ook voor dat het spel meedraait wanneer je de iPhone vasthoudt. Je moet nog wel in landschapsmodus spelen.

Downloaden: Scribblenauts Remix (€2,39)

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 december 2011 om 14:42
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.