Nieuwe game van Atari: Missile Command

Een dag na de lancering van Super Breakout is er alweer een nieuw spel van Atari: Missile Command. Gebaseerd op een klassieker, maar met nieuwe graphics en touchscreen-ondersteuning.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

missile commandWe hebben nog maar net geschreven over Super Breakout, of Atari heeft alweer een nieuwe game voor de iPhone beschikbaar: Missile Command. In het spel moet je steden verdedigen, net als in de Atari-klassieker uit 1980, die in Europa onder andere door Sega werd uitgebracht. Je kunt de multitouch-functie gebruiken om meerdere projectielen gelijktijdig af te vuren, waardoor het spel toch nog iets nieuws te bieden heeft. Je kunt naar eigen muziek luisteren terwijl je de game speelt en er is ondersteuning voor twee spelers.


In Missile Command worden de zes steden van de speler belaagd door een eindeloze reeks projectielen. Het spel bestaat uit levels, waarbij het aantal binnenvliegende vijandelijke wapens steeds verder toeneemt. De vijanden kunnen op elk level maximaal 3 steden vernietigen en het level is afgelopen wanneer het maximale aantal steden is vernietigd of wanneer de wapens van de vijand onklaar zijn gemaakt.
Vergeleken met de ‘oude’ Missile Command heeft Atari de graphics vernieuwd en natuurlijk multitouch toegevoegd. Voor €3,99 / $4,99 kun je Missile Command kopen in de App Store.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:25
Categorie
Games

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.