Remote-app verder verbeterd en kan iTunes-visualisaties besturen

De Remote-applicatie heeft een update gekregen met diverse verbeteringen, onder meer in de stabiliteit en prestaties. Daarnaast bevat de app nieuwe functies, zoals het "achteruit overslaan" van video's en het besturen van de iTunes-visualisaties.

Remote-applicatieApple heeft een nieuwe versie van de Remote-applicatie voor de iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar gesteld. Met de applicatie kun je de Apple TV of iTunes op de Mac of PC besturen. Met deze update (2.1.1) zou de verbinding tussen iTunes en de Apple TV volgens Apple verbeterd zijn en ook bevat de applicatie andere verbeteringen in de stabiliteit en de prestaties. Ook is er een nieuwe knop toegevoegd voor “achteruit overslaan” bij het afspelen van video.


Een andere nieuwe functie, die niet in het rijtje met veranderingen wordt genoemd, is de mogelijkheid om de visualisaties van iTunes vanuit de applicatie in- en uit te schakelen. Dit kan met het nieuwe icoontje naast het Genius-icoon, dat verschijnt wanneer je in iTunes de visualisaties (schermvullend) activeert.

Remote-app

In Remote 2.1 kreeg de applicatie ook al ondersteuning voor het streamen van AirPlay-video naar een Apple TV en de mogelijkheid om films en tv-programma’s die zijn gekocht in de iTunes Store op de computer af te spelen.

Downloaden: Remote (gratis)

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.