Stuntactie iPhone 5 bij heropening Vodafone-winkels in meerdere Nederlandse steden

·

vodafone_aanbiedingVodafone is bezig om de bestaande Belcompany-winkels om te bouwen naar Vodafone-winkels. Telkens wanneer er een nieuwe winkelopening is, wordt dat gevierd met een iPhone 5 stuntactie: een gratis iPhone 5 met Vodafone Red-abonnement voor 32 euro per maand (normale prijs €64 per maand). Forumbezoekers van Tweakers houden een overzicht bij, waaruit je kunt aflezen wanneer in welke stad een nieuwe winkel is ‘omgekat’. Afgelopen week zag een medewerker van MacFan al lange wachtrijen en zelfs een opstootje bij de heropening van een winkel in het centrum van Utrecht. Op hetzelfde moment konden klanten terecht bij een heropening in Maarssen en de komende weken zijn nog meer Nederlandse steden aan de beurt.

De actie houdt in dat je de hele periode 50% korting krijgt op de abonnementskosten van Vodafone Red. Het gaat hierbij NIET om toestellease, maar om een normaal Vodafone Red-abonnement met iPhone. Bij elke winkelopening wordt steeds dezelfde kortingsactie gehanteerd, die je op de poster hierboven kunt zien. De kortingsactie geldt alleen in de genoemde filialen en alleen in de aangegeven actieperiode, dus niet bij andere Vodafone-winkels.

De aanbieding geldt voor nieuwe abonnementen en verlengen. Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro. In het eerder genoemde forumtopic is meer te lezen over ervaringen en wachtrijen. Afgelopen week schreven we nog over het kopen van een iPhone via de provider of via telecomwinkels. Daarbij bleken telecomwinkels beter te scoren dan Vodafone zelf, maar tegen deze openingactie kunnen ze niet op.

Hieronder zie je waar je de komende weken terecht kunt:

tabel-tweakers

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

183 reacties

 1. door mr brightside

  Hele strakke actie. Bijna 2 jaar gratis bellen. Thanx voor de tip!

 2. door RoB

  Ik las op andere plekken dat de actie waarschijnlijk ook geldt voor Red Super. Is daar meer info over?

  Is het zeker dat de toestelprijs (0 euro) zonder lease is? Bij het normale Red abonnement staat namelijk ook wel 0 euro voor het toestel maar daarbij ook een maandprijs van 15 of 10 euro om het toestel te betalen (http://tinyurl.com/cz7jgta)

 3. door Milan van den Abeele

  @RoB: de standaardprijs van een Red abonnement is 49 euro, daarnaast kan je kiezen of je in 1 keer een bepaald bedrag neerlegt voor je telefoon of het afbetaald in 24 maanden. Bij de iPhone 5 kost je dat dan 15 euro per maand waarmee je uitkomt op die 64 p/m. Met deze actie wordt dat dus 32 euro p/m waarmee je en je telefoon afbetaalt en kan genieten van een red abonnement. Prima actie dus!

 4. door Michel

  Ik wou eigelijk wachten tot de iPhone 5S.
  Maar dit is zo’n goede deal dat ik een bezoekje ga brengen bij de Vodafone store in Amsterdam.
  Duurt alleen nog een tijdje :(.

 5. door RoB

  @Milan van den Abeele: Helder, bedankt! Daarmee is het inderdaad interessante actie. Nu alleen nog benieuwd of het ook geldt voor de Red Super.

 6. door Dirco

  Ik hoop dat dit ook geld voor de red super!! Wilde wachten tot de 5s komt. Maar ga nu toch maar mee in de rij staan

 7. door Nigel

  wow echt super goedkoop! heb nu nog tot oktober een abbo lopen bij tmobile, weet niet watk nu moet doen :P kan ik tussentijds m’n tmobile nummer al over laten zetten naar vodafone als ik daar een abbo neem?

 8. door stefan

  heb je dan ook 4g?

 9. door Charles

  Leuke actie. Maar als je in Limburg woont, mag je reizen hiervoor!

  @Nigel: Nee, je nummer kan pas geporteerd worden nadat je contractperiode bij t-mobile voorbij is. Wel kun je een nummerportering later laten plaatsvinden dan het abonnement opzich. Heb je tijdelijk dubbele kosten.

  Nog een alternatief. Bij Vodafone het abonnement afsluiten maar niet direct in laten gaan, maar pas wanneer je nummerportering kunt laten plaatsvinden!

  @Vodafone: Vodafone doe die actie ook in Maastricht, krijgen jullie een klant erbij ;)

 10. door RoB

  @stefan: Niet met Red vlgs mij, maar in ieder geval wel de verhoogde 3G snelheid. Kijk even op de site van Vodafone, daar zie je bij welke abo’s wel of geen 4G.

 11. door Jan

  hoeveel MB data zit hierbij?

 12. door Joohann

  Vele hebben voor **** in de rij gestaan. Je hebt geen garantie dat de telefoon er is die jij wil. Zijn ze er niet heb je pech en uren aan tijd verspilt!

 13. door RoB

  @Jan: Wat dacht je van even op de site van Vodafone kijken?

 14. door Jan

  @RoB: Bedankt. Snapte het niet omdat ik geen abo van 64 euro zag staan, maar begrijp nu dat dat inclusief de afbetaling is van de telefoon.

 15. door Wouter

  ” Je huidige abonnement migreren naar een RED abonnement kan, dit kost je eenmalig € 50,- migratie kosten en kan niet worden omgezet naar een Sim Only. Heb je dus bijv. een Sim Only kan je nkel migreren naar een normale RED, uiteraard zonder toestel, dit kan aan het einde van je contractperiode (of 4 maanden daar voor)”
  Wat bedoelt men hier precies mee? Ik snap het niet helemaal.

  Ik heb zelf een SO Bel+SMS+Web Altijd 33,50E abonnement die ik over 1 maand kan verlengen (4 maanden van tevoren) en vraag me af, of ik gewoon ‘gratis’ gebruik kan maken van deze stuntactie? En wat gebeurt er de 4 maanden ‘overlap’ met mijn SO-abonnement?

 16. door thap

  Stel je hebt al een Red abonnement van €64. Kan je hem dan ook omzetten met €50 bijbetaling op een Red abonnement van €32?

 17. door @ddie

  En is dit dan ook icm met een iphone 32 en 64 GB..?? Kan trouwens weinig over de actie terug vinden op internet :(

 18. door pommetje

  Voor 2 jaar terug waren deze prijzen heel normaal voor een abonnement met een iphone.
  Tis bijna niet te bevatten dat het lijkt alsof abonnementen verdubbeld zijn in prijs.
  Nogsteeds een ongelofelijke naaistreek.
  Daarnaast heeft de nederlandse overheid ook nog eens een aandeel in dit verhaal. De kartelwaakhond heeft nl een boete uitgedeeld aan de grootste 3 telcos. Die boete is ws betaald en daarmee kopen ze het kartel min of meer af.
  Ik houd het bij simonly van simyo met een los gekocht toestel!!!

 19. door Arnoud

  @Wouter: Dat vraag ik me ook af!.

 20. door Zaandammer

  Origineel geplaatst door pommetje
  Voor 2 jaar terug waren deze prijzen heel normaal voor een abonnement met een iphone.
  Tis bijna niet te bevatten dat het lijkt alsof abonnementen verdubbeld zijn in prijs.
  Nogsteeds een ongelofelijke naaistreek.
  Daarnaast heeft de nederlandse overheid ook nog eens een aandeel in dit verhaal. De kartelwaakhond heeft nl een boete uitgedeeld aan de grootste 3 telcos. Die boete is ws betaald en daarmee kopen ze het kartel min of meer af.
  Ik houd het bij simonly van simyo met een los gekocht toestel!!!

  ben zeer benieuwd naar je ervaringen met simyo. Vooral naar het bereik met 3G en de snelheid ervan. Alvast bedankt

 21. door Utah

  Mocht de iPhone uitverkocht zijn, kan je hem dan wel later krijgen of is het op is op?

 22. door Nigel

  @Charles: bedankt voor je antwoord!

 23. door Angelo

  Op tweakers staat: “De acties houden in:
  24 maanden 50% korting op Red of Red Super.”
  Dus zou dan ook op Red Super zijn volgens hen.

 24. door simlockvrij

  Waarom is de actieperiode 5 dagen later dan de heropening?
  En wat voor rijen kan je verwachten? En weet iemand of deze actie bij alle om te bouwen winkels gaat plaats vinden?

 25. door Mr-Rien

  @RoB en @Angelo: Dit geldt ook voor Red Super. Heb afgelopen zaterdag zo’n abonnement icm iPhone 5 afgesloten in Maarssen. Hier betaal je dan €37,50 p/m voor. Toestel is ook hier weer gratis. :)

 26. door freek

  Weet iemand ook hoe het zit wanneer je nog een lopend abonnement hebt en deze wilt omzetten?

  Ik heb namelijk 4 maanden geleden een Vodafone-abo afgesloten met een iPhone 4s, betekent deze actie dat ik deze kan omzetten naar een RED-abo met een iPhone 5 voor maar 32,50 ?

 27. door Jessie

  @thap: Helaas je kan pas je abonnement over laten zetten wanneer je langer dan 6mnd het abonnement hebt. Dit gaat over een upgrading.. Niet nog een verlenging..

 28. door menno

  @Nigel: nee dat kan niet. Overstappen kan pas 60 dagen van te horen met nummerbehoud.

 29. door menno

  @Wouter: dat vervalt, maar de maanden blijven staan. Jeb hebt dus geen dubbele kosten.

 30. door menno

  @thap: nee je kan je abonnement die duurder is verlagen voor €50. Dus je abonnement die nu €100 kost met destijds 1000 minuten verlagen naar Super voor eenmalig €50. Je krijgt dan niet de korting, maar bespaard jezelf iedere maand €35.

  Ben je nu minder kwijt dan een RED abonnement en je hebt geen onbeperkt bellen nodig, dan is migreren geen optie lijkt mij.

 31. door jeroen

  Weet iemand of er bij Vodafone Red een simlock op het toestel zit?

 32. door Wes

  Wtf… trouwe klanten mogen nog 50,- extra betalen ook? Zonder die klanten hebben ze geen omzet… bah.

 33. door Michiel

  Morning, weet iemand hoe het zit met nummer portatie? mijn bloody tmobile loopt nog tot eind oktober en als t kan zou ik wel graag mijn nummer houden en niet dubbel betalen…

  als is dit zo goedkoop dat dubbel betalen niet eens t probleem zou zijn

 34. door David

  Ik kan niet vinden hoe duur een 32GB extra kost. Weet iemand dat?

 35. door albeba72

  @Zaandammer: Ik heb (nog) een Iphone 3GS welke ik na mijn vaste abo nog een jaar in gebruik heb met een losse Simyo kaart.
  Werkelijk geen enkel probleem met bellen, internet of wat dan ook! Simyo is TOP!!!
  ( maar ik ga toch gebruik maken van de Vodafone aanbieding. )

 36. door Ali

  94 euro bijbetalen voor 32gb
  En 199 euro bijbetalen voor 64 gb

  Weet iemand of vodafone wel door gaat met deze actie die gepland staat voor de andere filialen ( in verband met opstootje in Utrecht en de drukte) ?

 37. door Bas

  Klinkt heel mooi dit!

  midden juni maar eens een kijkje nemen in Valkenswaard! Mijn T-Mobile abonnement loopt nog tot 1 augustus. Zou ik hetzelfde nummer kunnen gebruiken en omzetten?

 38. door wimpie

  Mooie aanbieding!
  Kun je ook geld bijleggen en voor de 32GB gaan? Of is daar niks over bekent?

 39. door Pascal

  Zojuist in Den Haag geweest in de Frederik Hendrikstraat. Daar kun je al vooraf reserveren voor de actie. Krijg je een nummertje mee. Moet je wel alsnog in de rij staan, maar mijn iPhone 5 ligt al apart…

 40. door wimpie

  Laat maar, ik zie het al. Zit hier met een crappy internet verbinding namelijk…

 41. door Ron E

  Mooi, da’s dus duidelijk: de 5S (of 6) komt er snel aan!

 42. door David

  Het geld dat je bijlegd voor 32GB of 64GB gaat ook door de helft :)

 43. door Pascal

  Origineel geplaatst door David
  Het geld dat je bijlegd voor 32GB of 64GB gaat ook door de helft

  Waar heb je dat gelezen? Dat is volgens mij namelijk NIET het geval! Voor de 32GB betaal je nog steeds bijna 100 euro en voor de 64GB bijna 200 euro bij.

 44. door David

  @Pascal: Dat maakt ik hier uit op:
  “De bijbetaling voor je toestel gaat ook door de helft, bijv.:

  RED 49,- + iPhone 5 15,- = 64,- -50% = 32,- per maand.”

  Staat in het forumtopic van tweakers waar naar verwezen wordt in jet artikel.

 45. door Pascal

  Origineel geplaatst door David
  @Pascal: Dat maakt ik hier uit op:
  “De bijbetaling voor je toestel gaat ook door de helft, bijv.:RED 49,- + iPhone 5 15,- = 64,- -50% = 32,- per maand.”Staat in het forumtopic van tweakers waar naar verwezen wordt in jet artikel.

  Ja, maar als je het forum op Tweakers helemaal leest, staat daar ook vermeld dat dat dus NIET geldt voor de verplichte éénmalige bijbetaling (naast de maandelijkse bijdrage voor het toestel) bij de iPhone 5 32GB of 64GB! Dit werd vanmiddag ook bevestigd in één van de deelnemende Vodafone-winkels. Ik zou willen dat ‘t waar was…

 46. door Michel

  Kan je voor 50 euro een huidig abbonnement omzetten in RED en toch gebruik maken van deze actie?

 47. door ali

  Ja dat wil ik ook wel weten. Mijn huidige vodafone abonnement loopt nog ruim 1 jaar door.

  Kan ik deze omzetten naar de RED of RED super aanbieding voor 50 euro bijbetaling?

  Zoniet, dan klinkt de 50 euro extra kosten voor bestaande klanten niet logisch, dan heet het gewoon verlengen toch?

 48. door Nigel

  Dankjewel iPhoneclub voor dit artikel want ik ben voor de KAT Z’N VIOOL van Hoofddorp naar Capelle a/d IJssel gereden.
  IN TEGENSTELLING WAT JULLIE HIERBOVEN SCHREVEN:

  “Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro.”

  WAS HET OMZETTEN VAN MIJN VODAFONE-ABONNEMENT, DAT NOG IETS MEER DAN EEN JAAR LOOPT, NIET MOGELIJK.

  Nogmaals dank voor de verspilde reistijd en het meer dan 3 uur in de rij staan wachten in Capelle a/d IJssel en de benzine en opgenomen vakantiedag zijn dus ook goed besteed!!!!

 49. door David

  @Nigel: Dude… Ten eerste even rustig. Ten tweede schrijft iphoneclub het goed. Je kunt je abonnement omzetten voor €50. Wat je niet kunt doen (maar wat jij dus wel dacht) is je contract openbreken en vervolgens je abonnement veranderen voor €50.

  Als je zoveel moeite voor iets doet, check het dan altijd even. Als je het had gevraagd had dat reistijd en een boze reactie bespaard ;)

 50. @Nigel: Wat David zegt.

  De informatie over het omzetten is te vinden in het lijstje met ‘Facts’ in de Tweakers-posting.
  We kunnen niet alle voorwaarden en kleine lettertjes in een nieuwsbericht opnemen (Vodafone heeft daarvoor mooie PDF’jes met algemene voorwaarden). We gaan er vanuit dat lezers zelf ook nog even checken of een regeling wel op hun persoonlijke situatie van toepassing is, voordat ze in de auto stappen. Wij kunnen niet in de Vodafone-klantendatabase kijken of het wel voor jou geldt.

 51. door ali

  Als je je bestaande vodafone contract niet kunt openbreken en omzetten naar een RED abonnement voor 50 euro extra bijbetaling, waarom dan überhaupt de 50 euro bijbetalen?

  Dan heet het toch gewoon verlengen? En bij een verlenging mag je toch zelf kiezen wat je verlengd?

 52. door Nigel

  Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  @Nigel: Wat David zegt.De informatie over het omzetten is te vinden in het lijstje met ‘Facts’ in de Tweakers-posting. We kunnen niet alle voorwaarden en kleine lettertjes in een nieuwsbericht opnemen (Vodafone heeft daarvoor mooie PDF’jes met algemene voorwaarden). We gaan er vanuit dat lezers zelf ook nog even checken of een regeling wel op hun persoonlijke situatie van toepassing is, voordat ze in de auto stappen. Wij kunnen niet in de Vodafone-klantendatabase kijken of het wel voor jou geldt.

  Omdat ik jouw bijdragen in het verleden zeer waardeerde zou je ook dit keer er probleemloos vanuit moeten kunnen gaan dat hetgeen jij STELLIG EN ZONDER ENIG VOORBEHOUD schreef geen nader onderzoek behoeft.
  Onder het motto “Schrijf wat je weet, maar weet wat je schrijft” had JIJ meer onderzoek moeten doen dan wel anderen hierop te wijzen.
  Als je meent jouw MISSER op mijn bordje te moeten leggen, dan ben je minderwaardig bezig!!!

  @ali: Verlengen kan NOOIT bij Vodafone als het abonnement nog meer dan 1 jaar loopt.

  @David: Leuk dat je de tekst verdedigt maar de tekst zou betekenen dat de STUNTACTIE dan OOK van toepassing zou zijn en dat is TOTAAL NIET HET GEVAL!!! Irritant dat je achteraf zegt men de halve- en/of hele ONWAARHEDEN van de redactie zou moeten checken.

  Als dat bij alle artikelen zou moeten dan kan de redactie beter een nieuwbrief verspreiden onder vrienden en vage kennissen maar niet op deze website. Lezers mogen er toch wel vanuit gaan dat de redactie, zonder voorbehoud, reële artikelen produceert?

 53. door Lonneke

  Hoe lang kun je de ingangsdatum van je abonnement uitstellen? Mijn huidige abonnement bij T-Mobile loopt nog tot begin september..

 54. door David

  @Nigel: Ok dus even een analyse van de tekst. Deze tekst haal je aan: “Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro.”

  Er staat dat je je bestaande vodafone-abonnement naar een red-abonnement kunt omzetten voor €50. De definitie van abonnement is: “Contract waarbij een persoon op geregelde tijden een tijdschrift of dergelijke ontvangt.” Zie hier.

  Toen je bij Vodafone een abonnement hebt afgesloten ben je ook akkoord gegaan met een contract. Daarin staat waarschijnlijk (ik weet niet welk abonnement je hebt afgesloten) dat je twee sowieso vast zit aan het abonnement. Als die twee jaar om zijn ben je vrij te doen wat je wilt met het abonnement. Je kan blijven betalen en in ruil daarvoor krijg je belminuten, smsjes en MB’s (etc.).

  Na die twee jaar kun je er ook voor kiezen om het abonnement op te zeggen of om te zetten; je hoeft je niet meer aan het contract of gedeelten ervan te houden omdat dat maar gelde voor twee jaar.

  Wat Gonny schreef, dat je je bestaande Vodafone abonnement kunt omzetten naar een RED-abonnement, klopt dus wel. Wat iedereen persoonlijk moet nagaan is of zijn of haar contract dat toelaat. Jij had dus moeten kijken of je vrij was om je abonnement om te zetten naar een RED-abonnement.

  Waar de verwarring dus lag, is dat een abonnement een contract heeft waar je je aan moet houden. Het omzetten van je abonnement (naar het RED-abonnement) is niet toegestaan in een periode van twee jaar sinds het afsluiten. Na twee jaar mag je waarschijnlijk doen wat je wilt met het abonnement.

 55. door ali

  Als ik een bestaande vodafone abonnement (geen RED) wat binnen nu en 3 maanden afloopt, dan kan ik nu al gaan verlengen bij vodafone (4 maanden van te voren verlenging) toch?

  Dan mag ik neem ik aan, ook kiezen voor een RED of RED Super abbo?

  Wat is dan het nut van de 50 euro bijbetalen voor bestaande klanten? Ik verleng mijn abbo dat binnenkort afloopt. Is altijd zo geweest, of niet?

  En waarom heet het nu omzetten?

 56. door ali

  Origineel geplaatst door Nigel
  Verlengen kan NOOIT bij Vodafone als het abonnement nog meer dan 1 jaar loopt.

  Ik had het niet over een abbo dat nog meer dan 1 jaar loopt, dat is dus wat iedereen dacht, het openbreken van een bestaand vodafone abbo om vervolgens om te zetten naar RED voor 50 euro extra.

  Abbos die nog 4 maanden of minder doorlopen, kun je gewoon verlengen in die periode , ook naar een RED of RED Super neem ik aan, de vraag is, waarom 50 euro extra betalen voor verlenging?

 57. door Ron E.

  Wat staat hier nou:

  De aanbieding geldt voor nieuwe abonnementen en verlengen. Omzetten van een bestaand Vodafone-abonnement naar een Red-abonnement kan ook, maar kost je eenmalig €50 euro.

  Okee: Eerste zin kan niet missen en is logisch: nieuwe abo’s en verlengen
  Tweede zin behandelt bestaande klanten, met een lopend abonnement. Die kunnen dus ook naar RED, maar moeten dan 50 Euro betalen. Dat klinkt toch echt als een boete om het contract open te breken! Je kunt hier dus echt uit opmaken dat je met een lopend abonnement over kan naar RED

  Neemt niet weg dat ik het eerst wel zou dubbelchecken bij Vodafone voor ik er een dag aan op ging offeren, maar dat komt omdat ik artikelen op forums toch altijd met een korreltje zout neem.

 58. door Nigel

  @David: Jouw uitleg doet me denken aan het voorlichten van een kleuterklas door een SLECHT OPGELEIDE onderwijsassistent.
  Ook qua verlenging bij Vodafone pis je naast de pot maar dat is in een kleuterklas niet vreemd. Lees ook reactie @Ali.
  Verder geen behoefte aan zedenpreken, tenzij het jou oplucht!!!

 59. door atredz

  vrijdag 2 uurtjes in de rij gestaan vanaf 1400 en naar buiten om 1630 ofzo iets met de iphone 5 echt super deal en iphoneclub bedankt voor de headsup.

  het is bij de winkel wel vreemd geregeld met nummers en rij dicht dan weer niet. als je een beetje handig bent kom je er gewoon nog tussen

 60. door Michiel

  Wat ik me afvraag is
  1) hoe zeker is t dat het schema in de tabel klopt?
  2) hoe lang kan je t ingaan van je abbo uitstellen?

  Ik ben een 4s tmob klantje van de eerste dag dus moet nog ff nou wil ik best wachten tot Ridderkerk in juli maar t zou toch jammer zijn als dat niet blijkt te kloppen…

 61. door R.Ramon

  Mijn abbo (vodafone smart) loopt nu nog 1 jaar maar kan ik voor eenmalig €50 te betalen toch gebruik maken van de vodafone RED actie met iPhone 5 voor 32 euro pm?

 62. door mariam

  Ik snap de actie niet!!

  Is het zo dat je iphone 5 krijgt en elke maand 32euro betaalt (2jaar lang) ??
  En is het wel te vertrouwen..
  Krijg je ook garantie op je iphone 5??

 63. door David

  @mariam:

  Precies. Normaal betaal je €64 (daar zit de toestelprijs van €15 per maand al in). Van die €64 gaat 50% af. Je betaald dus twee jaar lang €32 en krijgt daar een iPhone ‘gratis’ bij. (‘Gratis’ omdat de toestelprijs in de maandelijkse kosten zit). Het is zeker te vertrouwen. Verschillende mensen hebben er al eentje waaronder een vriend van mij. Je hebt nog gewoon garantie.

 64. door Charles

  Origineel geplaatst door Michiel
  Wat ik me afvraag is 1) hoe zeker is t dat het schema in de tabel klopt? 2) hoe lang kan je t ingaan van je abbo uitstellen?Ik ben een 4s tmob klantje van de eerste dag dus moet nog ff nou wil ik best wachten tot Ridderkerk in juli maar t zou toch jammer zijn als dat niet blijkt te kloppen…

  Daar wil ik het antwoord ook op weten :)
  Zijn daarnaast ook de zakelijke varianten af te sluiten of niet?
  En met nummerbehoud? Hoe is dat geregeld?

 65. door ali

  Dit zijn de voorwaarden volgens een Moderator op het vodafone forum:

  Met dit bericht willen we die onduidelijkheden graag wegnemen.

  De voorwaarden:

  Bij deze actie geldt: op = op.
  Let op: er is geen inschrijflijst voor toestellen die niet meer op voorraad zijn. Op is ook echt op dus ben er op tijd bij.
  Deze actie geldt voor elk type toestel dat in de winkel op voorraad is
  De actie geldt alleen in de aangegeven winkels op de aangegeven dagen.
  Reserveren is dan ook niet mogelijk. Reeds gemaakte reserveringen zijn niet geldig.
  De actie geldt enkel voor Red en Red Super consumer abonnementen, dus niet voor zakelijke abonnementen.
  Deze actie geldt zowel voor nieuwe aansluitingen als verlengingen.
  Nummerbehoud is mogelijk mits het toestel op het moment van aanvraag op voorraad is.
  De deelnemende winkels en datums vind je hier in de volgende post.

 66. door mariam

  @David: Bedankt voor je antwoord
  Nog 1 vraagje?

  Hoeveel belminuten heb je en hoeveel mb voor internet?
  Wat houd RED precies in :$

 67. door Charles

  @ali:

  Bedankt, heel helder! :)

 68. door Charles

  @mariam:
  Hoeveel belminuten is afhankelijk van de RED-variant die je kiest. 400 belminuten minimaal bij RED Essential en onbeperkt bij iedere andere variant. Internationale nummers en servicenummers uitgesloten.
  Hoeveel MB dataverkeer is ook afhankelijk van de variant RED die je afsluit. 500MB, 1GB, 4GB zijn de opties.

  Biedere iedere RED variant kun je trouwens ook onbeperkt SMS’en!

  Zie ook hier voor meer informatie.

  Let op: Alleen RED en RED Super zijn geldig in combinatie met deze actie.

  Wat is RED? Dat is een naam van Vodafone waarmee ze dit type abonnement willen aanprijzen. RED abonnementen zijn gericht op Smartphone gebruikers en zijn luxe abonnementen. Veel is onbeperkt en minder dan 500MB data krijg je niet eens. Bij RED Super krijg je zelfs tot 2 gratis simkaarten erbij die je vervolgens kunt gebruiken voor laptop of tablet. Lekker compleet pakket dus!

 69. door Perzikje

  Hoi iedereen. Ik vroeg mij af deze ‘RED’ abonnement ook via de internet gaat.
  Dus als voorbeeld zou ik graag een iPhone 5 willen met 16 GB. Ik heb geen lopend contract bij Vodafone. Is het mogelijk om een iPhone 5 mèt abonnement voor €32,- per maand (de korting al meegerekend te krijgen via de Vodafone webshop?

  Bij voorbaat dank voor het antwoord.

 70. door mariam

  @Charles:

  Maar moet je dan ook voor die RED abbo betalen??
  Zoja,dus die 32euro per maand is zonder belminuten en data

 71. door mariam

  Stel ik kies bijvoorbeeld voor 200 belminuten en 1GB, hoeveel moet ik in totaal betalen ongeveer ??

 72. door Charles

  @mariam:

  Normaal betaal je voor RED 49 euro per maand.
  Voor de iPhone 5 betaal je 15 euro per maand.
  Tezamen is dat dus 64 euro per maand.

  Deze actie geeft je 50% korting op de normale prijs gedurende de hele contractperiode. Dus 64 /2 = 32 euro.

  Dit is dus het abonnement én de telefoon.

  @mariam:

  Als je 200 belminuten wilt gebruiken en 1GB data heb je dus het middelste RED abonnement nodig. (Je hebt RED Essential, RED en RED Super). Jouw kosten komen dan uit op 32 euro per maand. Dit is inclusief alle abonnementskosten en telefoonkosten. Je betaald pas meer op het moment dat je naar het buitenland belt of als je een servicenummer belt.

  Als je naar de winkel gaat krijg je ook nog de keuze of je een verzekering op je toestel wilt afsluiten. Hierop zit volgens mij geen 50% korting, dus een verzekering kost je tussen de 10 en de 15 euro per maand erboven op. Zou ik persoonlijk niet voor gaan, maar als je vaak je toestel laat vallen kan dat misschien aantrekkelijk zijn.

  Dus kort samengevat:
  RED met iPhone 5 kost €32 per maand, 2 jarig contract.
  Je krijgt onbeperkt belminuten, onbeperkt sms’en en 1GB datalimiet.
  RED Super met iPhone 5 kost €37,50 per maand, 2 jarig contract. Je krijgt onbeperkt belminuten, onbeperkt sms’en en 4GB datalimiet. Daarnaast krijg je ook nog tot 2 gratis simkaarten voor andere apparaten (internet only-sim kaarten). Je deelt de 4GB bundel dan.

  Je kunt ook andere telefoons uitzoeken bij je abonnement. Voorwaarde is wel dat de telefoon op voorraad moet zijn als je in de winkel het abonnement afsluit.
  Je kunt kiezen voor RED of RED Super. RED Super kost door de actie slechts 5,50 meer per maand. Handig als je meer apparaten wilt gebruiken i.c.m. mobiel internet of als je meer dan 1GB data per maand gebruikt.

  Na 2 jaar gaat de prijs wel naar het normale tarief. (Ze zijn goed, maar niet gek!) Dus je kunt het beste voordat de 2 jaar voorbij zijn controleren of je abonnement misschien aangepast moet worden.

  Reminder: Dit aanbod geldt alleen maar bij specifieke winkels (zie tabel) en gedurende specifieke data. Op = op. Zorg dat je VROEG daar bent, want anders vis je mogelijk achter het net!

 73. door mariam

  @Charles:

  Oke, nu begrijp ik alles
  Dank je wel voor al je tijd en uitleg

  Ik zal er zeker snel bij zijn en hoop echt dat iphone 5 nog in de voorraad zal zijn!
  Zo een mooie aanbieding kom je weinig tegen…

  Nogmaals bedank

 74. door Charles

  @mariam: Graag gedaan Mariam en zet de wekker zodat je voor de deur staat bij opening :)Ik ga pas halverwege juni in Valkenswaard, want ik mag vanuit Maastricht komen rijden..!Ik heb wel al vaker gelezen dat de iphone 5 goed op voorraad is, omdat deze al langer op de markt is maar ook omdat de iphone 5s best wel eens in juni kan worden aangekondigd! De nieuwste htc en samsung zijn veel minder voorradig.Succes met je aankoop! Vergeet niet alle benodigde papieren mee te nemen zodat je niet met lege handen naar huis gaat!

 75. door Christian

  Iemand enig idee wat de internetsnelheid is bij het RED SUPER abonnement? En is deze 4G Ready?
  Wat moet ik allemaal meenemen naar de winkel? ID kaart, pinpas en that’s it?

  Heeft er iemand al enige ervaring met de wachtrijen? Hoelang moet je ong. wachten op de 1e dag van de actie?

  Alvast bedankt.

 76. door Charles

  @Perzikje: Deze actie geldt alleen op specifieke data (zie tabel) op specifieke locatie (zie tabel).
  Dus dit is niet via het internet/webshop te bestellen.

  @Christian: Maximale downloadsnelheid bij Vodafone Red is 28,8 Mbps. De praktische snelheid is 4-8 Mbps
  Maximale downloadsnelheid bij Vodafone Red Super is 42 Mbps. De praktisch is 7-15 Mbps.
  Red Super is 4G ready. Zodra het Vodafone netwerk in een hogere snelheid kan voorzien wordt je internetsnelheid direct verhoogd.
  Wat je mee moet nemen naar de winkel heb ik nog niet uitgezocht :) Wil je niet te lang wachten? Ga voor de deur liggen VOORDAT de winkel open gaat!

 77. door Mystery

  Mooie actie van Vodafone. Ik probeer om een iPhone 5, 16 GB te scoren met een Red Super E abonnement. Dat is inclusief aansluitkosten 930 euro.

  Ik hoop zo dat het gaat lukken…

 78. door Christian

  @Charles: Thanks! Is de normale Vodafone RED dan niet 4g ready?

 79. door Charles

  @Mystery: Gewoon op tijd daar zijn, dan zal dat wel lukken :)
  HTC One en de nieuwe Samsung zijn lastiger! (Minder voorraad)

  @Christian: 4G is dan niet mogelijk op het moment dat het 4G netwerk toegankelijk wordt. In eerste instantie zul je het toch met 3G moeten doen. 4G is nog niet functioneel volgens mij!

 80. door chahid

  stel nou dat ik over die 1GB internet zit met deze abbo betaal ik dan extra?

 81. door Charles

  @Christian: Je hebt je ID bewijs nodig en pinpas ter verificatie van het rekeningnummer. Normaal moet je dan 1ct pinnen.

 82. door Charles

  @chahid: – De databundel is 1 maand geldig.
  – Buiten bundeltarief voor data is € 0,10 per 1 MB (afgerekend per 10 KB).
  – Met Zorgeloos Internet 50 MB kun je voor € 2 per 50 MB gewoon blijven internetten als je bundel op is. Je betaalt pas als je er gebruik van maakt.

  Dus het antwoord is JA. Je kunt het risico beperken door Zorgeloos Internet 50MB te activeren. Hierdoor betaal je relatief veel minder stel dat je over je bundel heen gaat.

 83. door stef

  telt het alleen bij Iphone 5 of ook bij de iphone 4s

 84. door Christian

  Heb zojuist Vodafone gesproken, voor alle filialen geldt: op=op. Heb gehoorde dat sommige filialen namen noteren van klanten die geen iphone hebben kunnen bemachtigen op de actie dag. Deze kunnen alsnog gebruik maken van dit aanbod en de iphone een andere keer op komen halen.
  Maar dit is niet de standaard procedure!

 85. door David

  @Christian: Dat zeiden ze ook tegen mij, maar toen ik te horen kreeg (na 9,5 uur wachten, het was een gekkenhuis) kon dat opeens niet meer. Vanaf half 8 kwamen er heel veel mensen bij, dus kom daarvoor.

 86. door Christian

  @David: 9.5 uur?!!! WOOOWWWW

  Hoelaat stond jij er dan? Heb je er nu wel één weten te bemachtigen?

 87. door David

  @Christian: Het slaat werkelijk nergens op. Er was een opstootje en vanaf half 10 tot half 12 gebeurde er niks (was er vanaf 9 uur). Toen kreeg iedereen een nummertje en zou rond 5 uur (werd 6 uur) aan de beurt zijn. Ik was nummer 305. Volgens mij hadden ze maar tien 32GB iPhones want die waren al uitverkocht terwijl de S4, in beperkte voorraad nog volop leverbaar was. Ze hadden omgeroepen dat de 32GB en 64GB was uitverkocht maar er waren telkens max. 30 mensen bij de Vodafone store van de 320. Nergens opgehangen. Net voor ik aan de beurt was werd mij gevraagd maar het toestel wat ik wilde en die was uitverkocht. Helaas kon er niks gedaan worden.

  Ik heb dus na 9,5 uur niks.

 88. door Christian

  @David: Balen zeg..Wat adviseer je..? Rond hoelaat moet ik er ong. zijn.?

 89. door David

  @Christian: Ja dat is echt balen. Geen idee. Bij Capelle aan de IJssel was er niks aan de hand, wachttijd maximaal 2 uur, ook als je later kwam. Bij kampen was alles wat er anders en/of mis kon gaan, anders en mis gegaan. Te weinig voorraad, niet gestroomlijnd mensen toegelaten, en een snelheid van 10 mensen per kwartier (wel heel langzaam). Als je bij Kampen voor half 8 er was geweest was het goed. Dan zat je bij de eerste honderd. Bij Capelle aan de IJssel kon je nog om 3 uur langs gaan en hadden ze alles. Kampen was gewoon een ramp. Zekere voor het onzekere, wees daar rond half 7, 7 uur. Nog beter is 6 uur.

 90. door Christian

  Pfoe.. Oké.. Dat wordt dus vroeg het wekkertje zetten. Dankje voor de info !

 91. door Michelle

  Mijn Abbo verloopt pas in maart maar tegen 50eu kun je deze dus overzetten? En hebben ze vrijdag de iPhone in kampen dan wel weer op voorraad? Er staat zolang de voorraad strekt..

 92. door Nizel

  Ik vraag me af of ze voor elke ‘stunt’dag een voorraad appart houden?

 93. door Peter

  Krijg je ook een iPhone als je al net een nieuwe abonnement bij Vodafone hebt afgesloten?

 94. door bengaal

  @David: Betekent dat dat ze geen voorraad meer hebben in kampen? Morgen ook niet? Ik was namelijk van plan om morgen te gaan.

 95. door David

  @bengaal: Geen iPhone 32 en 64GB. De rest wel.

 96. door Christian

  Mijn huidige abbo staat op mijn pa’s naam. Mijn nieuwe abbo komt op mijn naam te staan. We wonen op hetzelfde adres. Moet ik dan nu die €50,- betalen van vodafone naar vodafone red? Of moet ik alleen de aansluitkosten betalen?

 97. door L

  Bij osdorp staat geen straat is het op osdorperplein?

 98. door Johan

  Heeft het zin om op de 2e dag van de actieperiode te gaan voor een iPhone (dus bijvoorbeeld morgenochtend in Kampen)?

 99. door Lamyae

  Het heeft zeker zin. Het is goed geregeld vandaag, je krijgt een nummertje mee en een indicatie van het tijdstip dat je terug kan komen om het toestel op te halen

 100. door Wouter

  @Zaandammer: Ik zelf zit ook bij simyo en geen enkel probleem met netwerkdekkig gehad of bereik. Vrienden van mij zitten bij grotere telecombedrijven en hebben net als mij een iphone 4! Ik heb met regelmaat vaker en meer bereik als hun. Het enige probleem is is dat de klantenservice soms wat traag is. Zo kreeg ik mijn abbonement de eerste keer niet omgezet en had ik een beste rekening voor mijn internetverbruik. Ik hun gecontact en al het geld teruggekregen. Ik vind simyo op dit moment een prima service aanbieder!

 101. door Pim

  Zouden ze op de derde dag nog iphone 5 16gb hebben, of is deze dan al uitverkocht?

 102. door Christian

  @Pim: Ik heb gechat met de Vodafone Smartphone Crew, en deze vraag aan ze voor gelegd. Het antwoord luidde als volgt: ‘Alle toestellen die aan deze actie deelnemen worden over de stunt dagen verspreid, nieuwe dag, nieuwe kansen’

  @Lamyae: Over welk filiaal heb je het nu?

 103. door Lamyae

  Filiaal kampen. We waren er rond 6:30 uur, we kregen een nummertje en er werd ons verteld dat we tussen 15:00 uur en 18:00 uur terug moesten komen. Eindstand ging het veel sneller en hadden we om 13:00 uur al de iphone in handen.

 104. door Christian

  @Lamyae: Relaxt ! Waren er al veel mensen rond dit tijdstip?
  Nu maar hopen dat ze in Huizen ook alles goed regelen, daar wil ik namelijk heen.

 105. door Lamyae

  Jazeker relaxed!! De drukte viel mee, ik denk dat dat kwam omdat de mensen die in de rijen stonden gelijk een nummertje meekregen van de vodafonepersoneel waardoor er geen lange rijen ontstonden.

 106. door Lamyae

  Je kan bij wijze van spreken daarna gaan shoppen of weer terug naar huis(als je in de buurt woont). Of andere dingen doen :-). Succes Christian! Ik hoop dat het je ook lukt om 1 te bemachtigen

 107. door Christian

  @Lamyae: Hoe bedoel je daarna gaan shoppen? Omdat je moet wachten op nummerbehoud o.i.d.?? Dankje !

 108. door Lamyae

  Ik bedoel dat je een nummertje krijgt en dat je intussentijd moet wachten totdat je weer teruf kan om het mobieltje te halen(in tussen tijd kun je shoppen, want daar zit uren tussen)

 109. door Christian

  Waarom krijg je hem dan niet gelijk mee? Je toestel?

 110. door Lamyae

  Omdat het nummertje wat je krijgt alleen voor de wachtrij geldt

 111. door Mike_Pletting

  @Lamyae: Hey , hoe kan je alvast een iPhone 5 reserveren en daarna een nummertje krijgen? En maakt dit ook uit naar welke stad je gaat?

 112. door khadija

  Is iemand geweest in Emmeloord? en hoe is het daar geregeld betreft wachtrijen, want ik wil morgen er heen. En zijn de Iphone 5 nog op voorraad.

 113. door Nizel

  @Lamyae: Is het zo dat elke filaal een voorraad heeft voor elke actie dag? Of zijn er ook filalen waarbij de eerste dag alle toestellen al op kunnen zijn?

  En klopt het dat je de toetstellen ook vantevoren kunt reserveren.?

 114. door Charles

  @Nizel: Iedere dag is weer nieuwe voorraad. Bepaalde toestellen zijn alleen slechts beperkt voorradig of niet leverbaar.

  Toestellen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Dat zou namelijk niet eerlijk zijn voor mensen die op de dag zelf al om 4 of 5 uur voor de VF winkel staan.
  Reserveringen die vóór de actieperiode zijn geplaatst, vervallen op het moment dat de actiedag aanvangt. Dus weg=pech. Nieuwe dag, nieuwe kansen. Zorg gewoon dat je daar vroeg bent!

 115. door Nizel

  @Charles: Bedankt voor je reactie! Daar heb ik wat aan!! thanks!
  Weet je toevallig of het mogelijk is om een tweede abbo op je naam af te sluiten jawel toch?

 116. door ali

  Klopt het dat er al heel vroeg in de ochtend mensen aanwezig zijn en vanaf welk tijdstip?Hoe laat gaan de filialen open die de actie aanbieden?Hoe werkt het precies met dat nummersysteem wat ze hanteren? Krijgt iedereen een nummer, en kun je vervolgens weggaan en op een latere tijdstip terugkomen? Zoja moet je dan weer lang in de rij staan?De drukte die ontstaan is, komt dat mede door de vakantie weken waar we in zitten?Wat is de verwachte drukte wanneer de actie word gehouden in Huizen op een doordeweekse dag (Donderdag 30 Mei)?

 117. door mariam

  Is het zo dat ik gelijk die dag moet betalen voor de iphone 5 of wordt het via bankrekening afgeschreven ??

  Kan ik ook twee iphone’s op mijn naam zetten?
  En wat ik niet begrijp is wanneer moet ik gaan? op heropeningsdag of actieperiode??

  kan iemand antwoorden op mijn vragen

  alvast bedankt

 118. door Mike_Pletting

  Mijn broer gaat naar Schagen of Huizen en ik kan die dag niet heen , vandaar dat hij gaat voor mij. Maar hij wilt zelf ook een iPhone 5 , kan hij dan 2 abonnementen op zijn naam zetten voor hem én mij? Hij is al 18+ ter informatie.

 119. door Daniëlle

  @Mike_Pletting: Ik heb dat zelf ook gedaan. Het was geen probleem bij mij. Op het Vodafone forum las ik wel dat iemand het niet kreeg omdat hij geen loonstrook bij zich had. Ik had die ook niet bij me en er werd ook niet naar gevraagd. Schijnt ook niet de standaardprocudure te zijn om daarnaar te vragen.
  Maar laat hem voor de zekerheid iets meenemen als hij al werkt, dan kom je zeker niet van een koude kermis thuis.

 120. door Mike_Pletting

  @Daniëlle: Bedankt voor al je informatie , ik heb hier zeker wat aan! En nog een vraag , het maakt toch niet uit naar welke stad je gaat om dit te kunnen doen? En in welke stad ben jij geweest voor je iPhone 5?

 121. door dirk

  aansluitkosten 24.79 ex. ?
  komen erbij
  en een cent van je rekening
  wel vreemd dat op contract 75 euro staat…dit zou op de rekening recht getrokken worden vodafone medewerker
  Vodafone red super E met iphone 5 16gb
  75 euro nu dan 37.50 euro

  ze proberen ook verzekering erbij te verkopen

 122. door mariam

  Is het zo dat ik gelijk die dag moet betalen voor de iphone 5 of wordt het via bankrekening afgeschreven ??

  Kan ik ook twee iphone’s op mijn naam zetten?
  En wat ik niet begrijp is wanneer moet ik gaan? op heropeningsdag of actieperiode??

  kan iemand antwoorden op mijn vragen

  alvast bedankt

 123. door iilem

  Ik heb al een vodafone abonnement die pas over een jaar eindigt. Stel dat ik me huidige abonrmment inruil, moet k dan me oude toestel inleveren?

 124. door dirk

  actie abo kan pas als je nog maar 3 maanden hebt op je abo…volgens mij betaal je dan ook 50 euro kosten?

  je betaald pas later via bank….daarom halen ze cent van je rekening om te testen of dat werkt en ze hebben dan je gegevens van de bank..vroeger moest je bank afschrift meenemen of loonstrook..dat is niet meer je moet nu bankpas en legitimatie bij je hebben.

  actie is alleen op actie dag
  je kan maar 1 abo per persoon nemen op de actiedag.
  ik was alleen en kon maar 1 abo nemen.
  er waren mensen in de rij die andere mensen koffie lieten brengen en toen waren ineens met 2 personen voor 2 abo

 125. door Christian

  TIP: In veel gevallen is het onnodig om je toestel via Vodafone te laten verzekeren. Als er iets met je toestel aan de hand is, gewoon claimen via de inboedelverzekering !! (Indien deze met een breed pakket is verzekerd)

 126. door Iemand

  Hoelang kan je het abonnement uitstellen?

 127. door Raymond

  Ik vroeg me wat af, heb niet alle berichten gelezen.

  Maar betaal je nou 32 euro voor 2 jaar of betaal je 1e jaar 32 euro en daarna weer het hele bedrag?

  Iemand een idee
  Zou er graag wat meer over willen weten

 128. door Oscar

  Verkoop tot heden nog goed verlopen??

 129. door Charles

  @Oscar: Blijkbaar is het heel druk geweest in Kampen en Emmeloord. De actie is daar nu afgelopen.
  Vanaf 23 mei weer nieuwe kansen! (Zie het overzicht voor de precieze locaties).

  – Ga uit van 1 aansluiting per klant, 2 misschien. Better safe then sorry: wil je twee abonnementen? Ga met z’n 2en!
  – Ga op tijd.
  – Dit kost een hele dag, niet enkele uren ;)
  – Geen zekerheid op toestel, maar sim-only is wel altijd mogelijk tegen het actietarief.
  – Bij onrust worden onruststokers sinds de laatste paar dagen sneller buitenspel gezet: dus wil je meedoen, be nice :)

  @Raymond: Gedurende 2 jaar 50% korting. Dus de hele contractperiode betaal je maar 32 euro per maand voor RED en 37,50 per maand voor RED Super, inclusief een toptoestel naar keuze.

  @Iemand: Het antwoord kan niet worden uitgesteld en gaat direct in.

  Enige uitzondering is wanneer je met nummerbehoud over gaat naar Vodafone. Dan krijg je wel je simkaart mee, maar je telefoon nog niet. Deze krijg je pas als je nummerbehoud is goedgekeurd. Je abonnement start dan op dezelfde datum dat je nummer daadwerkelijk overgaat van een andere (je oude) provider naar VF.

  Je kunt nummerportering aanvragen op het moment dat je contractvrij bent. Dan duurt het 1 maand voordat je nummer overgaat bij de meeste providers. Dit i.v.m. de opzegtermijn van 1 maand.
  Je kunt MAXIMAAL 60 dagen voor einddatum contract nummerportering aanvragen. Stel, je abonnement loopt op 7 juli 2013 af. Dan kun je op z’n vroegst op 7 mei 2013 een nieuw contract afsluiten met nummerbehoud. Nummerbehoud aanvragen voor die datum is zinloos en zal dan toch worden geweigerd.

  @Nizel: Een tweede abonnement afsluiten op je naam kan soms wel en soms niet. Dit is afhankelijk van de FV winkel. Zij bepalen dit. Je kunt niet voor iemand anders een abonnement afsluiten. Ook niet met machtiging.

  Je moet mogelijk een loonstrook overleggen bij het afsluiten van een abonnement. Dit is niet standaard, maar dit mag gevraagd worden. Soms gebeurt dit als je een tweede abonnement wilt aanvragen.

 130. door Sandra

  In Amsterdam zal het wel extreem druk worden. Worden hier ook elke dag nummertjes uitgegeven in de filialen?

 131. door Oscar

  @Charles: bedankt voor je snelle en duidelijke response!
  Ben van plan om de iphone5 met 32gb aan te schaffen, hoeveel moet ik voor voor dat toestel extra betalen?

 132. door Charles

  @Oscar: Eenmalige € 94,99. Bron

 133. door Charles

  @Sandra: Tijdens de eerste actiedagen was dit nog niet goed geregeld, ondertussen heeft VF dit hoogstwaarschijnlijk wel goed geregeld. In Amsterdam mag je er wel heel vroeg bij zijn denk ik! ;)

 134. door Rick

  Net bij Vodafone Arnhem geïnformeerd. Hier zeiden ze idd ook dat je er vroeg bij moet zijn, maar ook dat er maximaal 250 contracten worden afgesloten en dat er vandaag duidelijk komt over of er bij de winkels waar de actie nog gaat komen er mogelijk tóch nog een eigen bijdrage betaald moet gaan worden…. even afwachten dus, zal er van de week nog eens langs gaan om hier meer over te weten te komen..

 135. door Rick

  Tevens wordt ie geleverd zonder simlock!

 136. door dave

  ik was net in een Vodafone winkel en daar werd mij verteld dat de actie is aangepast.
  er zou nu nog maar 12 maanden 50 % korting gegeven worden ipv 24 maanden.
  klopt dit?

 137. door Charles

  @dave: Ik heb op het Vodafone forum gekeken en daar staat nog niets op. Het lijkt mij een erg riskante move van Vodafone om de actie op zo’n manier te beëindigen. Heel veel klanten die netjes hun beurt afwachten totdat de actie in de buurt komt, vissen dan achter het net.

  Zie ook m’n post op Vodafone forum. Hou die in de gaten voor meer informatie!
  Linkje Vodafone forum

 138. door pressos

  ja klopt ook na gevraagd alleen de eerste jaar 50% korting
  en daarna weer de volle pot betalen
  erg slecht van vodafone jammer

 139. door Charles

  @pressos: D’r is al meer gecommuniceerd over dat de actie niet zou doorgaan in het begin. Betwijfel of Vodafone werkelijk zo’n fantastische actie teniet wil doen. Dat zou een groot verlies voor Vodafone betekenen. Ik wacht de reactie van Vodafone liever af, want ik geloof alleen nog maar het Vodafone forum. En daar is steeds weer opnieuw verteld dat de actie doorgaat zoals gepland. Daar op terug komen is -licht uitgedrukt- not done :)

 140. door dave

  hopelijk gaat de actie gewoon door,
  lijkt me idd niet kunnen dat ze het aanpassen.
  helaas moet ik wachten tot de winkel in valkenswaard open gaat.

 141. door Charles

  Nieuws op Vodafone forum:
  Eerdere berichten zijn niet correct. Er is namelijk nog geen nieuws vanuit Vodafone gekomen. Voor zover de forum moderatoren bij Vodafone weten, geldt nog altijd de slogan “Nieuwe dag, nieuwe kansen”.

  Op = op geldt wel per dag/vestiging, voorraad telefoons en af te sluiten abonnementen per dag/vestiging is niet onbeperkt.

  Belangrijke nieuwsberichten op het forum van Vodafone zal ik hier posten.

  Tot nu toe blijf ik mij verheugen op de dag dat ik naar Valkenswaard reis. Zal wel een vroege dag worden ;)

 142. door Rick

  Hmm.. oké.. spannend.. Denk dat ik toch maar volgende week in winterswijk ga proberen er 1 te bemachtigen hoewel Zevenaar dichterbij is, maar dan moet ik nog een maand wachten.. :P

  Keep up the good work!@Charles

 143. door Rick

  Trouwens nog een vraag.. Ik las hier dat als je nummerbehoud aanvraagt dat je dan niet meteen je toestel mee krijgt, omdat het nummerbehoud eerst goedgekeurd moet worden.. Maar is dit misschien anders als ik aan kan tonen dat ik een simonly heb die maandelijks opzegbaar is? En zo niet, hoe krijg ik dan mijn toestel, in het filiaal waar het abonnement afgesloten wordt afhalen?

  alvast bedankt!

 144. door Charles

  @Rick: Bij nummerbehoud zul je inderdaad nog eens terug moeten naar de winkel waar je het abonnement hebt afgesloten. Als je van ver komt, zul je dus twee keer de afstand moeten afleggen ;)

  Thx voor de waardering, zal het posten zodra ik meer weet :)

 145. ik heb gehoord dat je je abbo kunt overdragen op iemand anders’ naam voor een eenmalige vergoeding van €50,- ?? klopt dit luitjes ???

 146. door Chaima

  Ik heb een vraag betreffende het abbonement.
  Gaat dit om een leasetoestel of om een abbo dat je het toestel gewoon krijgt. Zoals een normale abbonement hoort te zijn. Heb eenbeetje het gevoel alsof er een addertje onder het gras zit..
  Help me out guys!

 147. door Soli

  @Mr-Rien: Heb een vraagje als je de abonnement hebt na die 2 jaar mag je dan stoppen of niet je bij ze blijven wie heeft hierop een antwoord

 148. door Charles

  @Chaima: Het gaat om een normaal abonnement waarbij het toestel vanaf dag 1 eigendom is. Je bent wel verplicht om 2 jaar lang de rekeningen te blijven betalen.

  @Soli: De minimale contractduur bedraagt 2 jaar. Na deze 2 jaar ben je vrij om je abonnement te wijzigen naar believen. Tis natuurlijk wel de bedoeling dat je klant blijft bij Vodafone ;)

  @Slimmerik: Voor dit soort vragen kun je beter een vraag stellen op het forum van Vodafone.

 149. door Soli

  Oke maar kan ik nu ook na die 2 jaar stoppen of moet ik klant blijven bij Vodafone ??

 150. door Rick

  @Soli:Het is net zoals ieder contract dat je waar dan ook afsluit: je gaat een verplichting aan voor 2 jaar en bent dan vrij ‘te gaan en staan’ waar je wilt.. dus ja je kan dan weg bij vodafone (uiteraard niet vergeten op te zeggen, want dan zal het abbo een duur geintje worden in verhouding tot nu ;))

 151. door Oscar

  Hoe is de verkoop in Valkenswaard en Katwijk verlopen?

 152. door Soli

  weet iemand hoelaat ze open gaan in huizen en goe gaat het moet ik de rij wachten tot je aan de beurt komt of krijg je nummertje hoe werkt het. En krijg je telefoon gelijk mee of niet
  Want ik heb ook een normaal abonnement bij Vodafone maar die wil me vader. Pas later stop zetten is dat een probleem als me vader nog een abonnement heeft bij Vodafone of moet hij de oude abonnement stoppen

  Nog iets kan ik op de opening gaan of op de actiedagen gaan

 153. door Chaima

  @Charles: Heel erg bedankt voor je reactie.
  Ik heb nog een vraag, ik heb gehoord dat de 32€ alleen geldt voor het eerste jaar. En het tweede jaar wordt het meer.

  Kan iemand dit bevestigen?

 154. door Simone

  Vodafone heeft de actie gewijzigd, staat op het vodafoneforum. 12 maanden 50% korting, daarna gewone prijs. Slecht hoor, van vodafone.

 155. door erik

  Actie veranderd van 24 maanden 50% naar 12 maanden 50%

 156. Vodafone heeft besloten de actievoorwaarden te wijzigen van 24 maanden korting naar 12 maanden korting. Discussie hierover kan in ons artikel over die wijziging: Vodafone wijzigt stuntactie van 24 maanden naar 12 maanden korting.

 157. door azirila

  deze actie is niet meer aantrekkelijk!! eerste jaar 50% korting en 2e jaar volle mep betalen dit is toch geen bijzonder actie meer.

 158. door Dennis Prins

  Moet je voor het afsluiten van zo’n RED abonnement 18 jaar of ouder zijn of mag dat ook als minderjarige (lees: 17)?

 159. door Oscar

  Vodafone wijzigt Stunt-actie naar Stuntel-actie;-)

 160. door Mariam

  Siereuss??
  Hoe weet je dat en waar staat het??
  @azirila:

 161. door Roos

  Vodafone kreeg er iets meer klanten bij, maar de omzet is gedaald. Dat komt onder meer omdat mensen minder buiten de bundel bellen en internetten. Zo blijkt uit de vandaag gepubliceerde financiële resultaten van het afgelopen boekjaar tot 1 april.

  Dit heb ik zojuist gekopieerd en geplakt uit een artikel op internet. Kan dit de reden zijn voor de verandering van de actie??

  :))

 162. @Roos: Mwoah. Zulke cijfers zijn denk ik al een tijdje intern bij Vodafone bekend – ook op het moment dat de actie in eerste instantie werd opgezet. Lijkt mij dat dit gewoon te maken heeft met de chaos bij eerdere evenementen.

 163. door Sebastiaan Devies

  @Charles: Ik was ook van plan om naar de winkel in Valkenswaard te gaan. Ik moet zelf vanuit Sittard komen. Misschien een idee om met een man of 4 te carpoolen? Sparen we in ieder geval daar weerl kosten mee en het is ook nog eens goed voor het milieu zullen we maar zeggen ;-)

 164. door Charles

  @Sebastiaan

  Wil je nog gaan nu de actie zo versoberd is? Ik ben zelf nog aan het twijfelen. Carpoolen klinkt anders wel prima.

 165. door Isabeau

  VODAFONE discrimineert!!!! Ik heb via diverse ingangen getracht een abbo te bekomen aangezien ik niet kan staan en/of lopen en dus afhankelijk ben van mijn scootmobiel kan ik niet in de rij gaan staan ( heb het geprobeerd maar hield het niet vol en met de scoot liepen de mensen me voorbij ) dus vriendelijk verzocht om gewoon ook van de actie gebruik te mogen maken maar van hoog tot laag geen hulp en soms genegeerd door Vodafone stelletje discriminatoren. ik zeg negeren die club!!!!!

 166. door lee

  was benieuwd hoe het vandaag is gegaan met de nieuwe actie? bij schagen en huizen? geen wachtrijen?

 167. door Naad

  @lee: Dat vraag ik me ook af, was gisteren om 12 uur in huizen en ben weggestuurd!! omdat ik geen kaartje had gereserveerd in de ochtend en de iphone’s uitverkocht zijn. Vraag me af hoe het in schagen gaat?.. ook met reserveringskaartjes? wil er morgen best heen gaan..

 168. door Anne

  Was vandaag in Huizen. Om 09.30 uur keurig ontvangen door VF medewerker.
  Nummer gekregen en het verzoek om terug te komen tussen 16.00 en 16.30 voor de afhandeling.
  Moest wel meteen keuze maken welk abo, welke telefoon in welke kleur. Die werd dan gereserveerd.
  Er waren geen idiote rijen of andere ellende.
  VF personeel heel vriendelijk en bereid te helpen.
  Kon geen 2e abo afsluiten.
  Stond een uur later met iPhone buiten.

 169. door dirk

  30 mei was er een T-Mobile actie in Middelburg 2 jaar 50 % korting en gratis samsung s4 of sony e
  bij T-Mobile was er bij deze winkel opening nog wel 2 jaar 50%
  helaas geen iphone

 170. door Isabeau

  Origineel geplaatst door dirk
  30 mei was er een T-Mobile actie in Middelburg 2 jaar 50 % korting en gratis samsung s4 of sony e
  bij T-Mobile was er bij deze winkel opening nog wel 2 jaar 50%
  helaas geen iphone

  Was in Middelburg,mheb nu een S4 en 24 34,50 voor alles onbeperkt ( 5000mb hoge snelheid daarna zakt de snelheid maar never bijbetalen ) de rij was lang en niet echt snel. Stond op 25 meter van de winkel om 09.10 uur en om 13.30 weg met mobile maar netjes geholpen alles goed met koeffie mars en snickers in de rij. Blij dat ik in mn scootmobiel zat anders was het wel eehl lang staan.

 171. door dirk

  De poster flyer

  Bevestigde acties T-Mobile 24 maand 50 % gratis toestel dat vermeld is op actie poster (s4)
  • Oldenzaal – De Driehoek 45 – 5 April – Afgelopen
  • Drachten 18 April – Zuidkade 4 – Afgelopen
  • Hoogezand 19 April – Go-recht Oost 33A – Afgelopen
  • Rotterdam 27 April – Lijnbaan 86 * Dit is een andere aanbieding, alleen de Galaxy S4! – Afgelopen
  • Middelburg 30 Mei – Lange Delft 52 – Afgelopen

  LET OP onderstaand is gebaseerd op geruchten!
  • Hardenberg

  Bron

 172. door Mariska

  Hey, ik had een vraagje..
  Ik heb geen abbonement maar kan ik dan wel een RED abbo afsluiten van een iphone 5 voor 32 euro?
  En krijg ik die telefoon er dan ook gewoon bij?

 173. door John

  Hoorde net dat de actie is gewijzigd. De actie is nu dat je het eerste jaar 50% korting krijgt op het Red abbonnement. Dus ipv 64 euro betaal je 32 euro. Het tweede jaar moet je echter gewoon 64 euro betalen. Wat een lullo’s zijn het ook bij vodafone.

 174. door mehtap

  As zaterdag ben ik van plan om naar Valkenswaard te gaan, heb ik een reserveringskaart nodig? Graag mij dit zsm laten weten. bedankt

 175. door Charles

  @mehtap: De verwachte opkomst zaterdag is een stuk lager dan voorheen. Online kun je namelijk voor slechts 180 euro meer zowel de reiskosten als de hele dag staan wachten, skippen. Bijkomend online voordeel is ook nog eens dat je gewenste toestel altijd op voorraad is. Bij de actiewinkel kun je hoogstwaarschijnlijk heel slecht aan de iPhone 5 32 of 64GB komen.

  Mocht je toch gaan, wens ik je veel plezier. Zorg dat je rond 7 uur op locatie bent. Krijg je een nummertje en kun je tussen 12 en 17 uur het abonnement afsluiten naar keuze.

 176. door Jonathan

  Willen de mensen die het toestel al hebben ook nog ff posten of ze uiteindelijk het toestel hebben gekregen zoals beloofd want ik zie nu allemaal mensen die hier vertellen wat ze gehoord hebben en daar heb ik vrij weinig aan DUIDELIJKHEID AUB.

 177. door Halil

  Weet iemand nou of deze actie nog geld?
  ik wil vandaag naar karwijk rijden.

 178. door dirk

  http://www.freebits.nl/images/231image.jpg

  is de volgende actie in Almere van
  T-Mobile 50 %
  in ieder geval de s4
  bij deze acties geen iphone dat is wel bij Vodafone ..maar dan maar 25% korting totaal op 2 jaar.

  kijk op dit forum
  http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1543418/last

 179. door hossiiee

  Was het vandaag druk in valkenswaard? Zit erover te denken om morgen te gaan. Weet iemand of t nog wel relatief goed geprijsd is met de actie van vodafone.. eerste 12 maanden 30 euro en daarna 60 euro…?

 180. door Charles

  @hossiiee:

  Je kunt beter op 20 juni naar Almere gaan, de actie bij T-Mobile is honderden euro’s voordeliger. Bij Vodafone heb je maar een voordeel van 180 euro. Link naar Tweakers/T-Mobile:

 181. door dcm4you

  Omzetten van sim only naar red kon wel, maar dan geldt de actie niet. Beetje misleiding.

 182. door Marjan

  Ik ga toch mooi maar even op 4 juli naar Ridderkerk. Aas al langer op de Iphone 5 maar vond het allemaal te duur. T-mobile is voor mij geen optie, dus ben hier helemaal blij mee. Heb er wel een ritje naar Ridderkerk voor over:-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.