Smartskin Condoms voor iPhone beschermen tegen regen en zweet

De Smartskin Condoms zijn condooms voor je iPhone. Het is een nauwsluitende plastic huls, d

iphone-condoomSmartphones hebben ook condooms nodig. Smartskin heeft een serie Condoms for Smartphones aangekondigd, waarmee je je iPhone kunt beschermen tijdens regenbuien. De Smartskins lijken een ideale oplossing onder de douche, op het strand, tijdens muziekfestivals en andere activiteiten buitenshuis waar je zomaar een stortbui op je hoofd kunt krijgen. De Smartskin Condom (£11,99 voor 3 stuks) schuif je om de iPhone zodat een nauwsluitende huls ontstaat. Ze zijn uiteraard niet bedoeld om onder water te dompelen, maar ze bieden wel bescherming tegen waterspatten en regenbuien.

Je kunt de Smartskin Condom in je portemonnee bewaren, tot het moment dat je wat extra bescherming nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer een vriend je spontaan uitnodigt voor een boottochtje. Het werkt als volgt: je steekt de iPhone in de hoes, waarbij een langwerpig vlak aan de achterkant onbedekt blijft. Daar plak je een soort sticker overheen, een ‘seal tape’ die vocht buiten houdt. Smartskin maakt ook condooms voor de iPad (£17,99).

Er zijn versies voor iPhone 4/4S, iPhone 5 en zelfs eentje voor de Samsung Galaxy S3. Ook handig als je je iPhone dicht op je lichaam draagt en last hebt van een zweetmomentje, bijvoorbeeld tijdens het sporten of een sollicitatie. Natuurlijk kun je het scherm nog steeds blijven gebruiken. Verkrijgbaar bij de Britse webwinkel Firebox.

smartskin-condom-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2013, 15:31
Categorie Accessoires
Onderwerp condoom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.