Kleurige budget-iPhones in nieuwe productrenderings

Ferry Passchier heeft nieuwe productrenderings gemaakt van de budget-iPhone. Passchier werkte 10 kleuren uit voor de iPhone met plastic behuizing, die mogelijk in 2013 op de markt komt.

iphone_handHet is alweer een paar weken geleden dat iCulture met de Utrechtse designer Martin Hajek een serie renders van een toekomstige, gekleurde iPhone presenteerde. 9to5mac heeft nu iets soortgelijks gedaan met een andere Nederlandse ontwerper, Ferry Passchier. De Hagenaar baseerde zich op berichten van analisten, interne bronnen en geruchten om het idee om te zetten naar een serie renders. Ze tonen een gekleurde versie van de iPhone, die als budgetmodel in de winkels zal liggen en een behuizing van kunststof heeft.

Zelf heeft Apple zo’n plastic iPhone nog niet aangekondigd, maar er zijn talloze aanwijzingen dat Apple aan een dergelijk toestel werkt. Uitgangspunt waren de gekleurde iPod touches. Volgens geruchten zou Apple naast de witte en zwarte versie voor drie extra kleuren kiezen, maar als je toch bezig bent: waarom niet meteen tien?

render-iphone-budget-roodDe afgelopen dagen lekte er een plastic behuizing via Tactus uit, die ook in de renderings is verwerkt. Lastig punt daarbij is dat Tactus (nog) niet bekend staat om het verspreiden van geruchten die uiteindelijk uitkomen. De casefabrikant beweerde ook een mal voor de iPad 5 te hebben, die niet zo geloofwaardig overkomt.

Aardig is dat 9to5mac ook nog even verwijst naar de iCulture-renders, die vergelijkbaar zijn met die van Ferry Passchier. Maar er is een duidelijk verschil: op de renders van iCulture is de voorkant van de iPhone ook in kleur uitgevoerd. Bij deze nieuwe afbeelding is er vanuit gegaan dat Apple het frontje van de gekleurde iPhones wit houdt. De gekleurde iPod touches hebben namelijk ook een wit frontje. Het produceren van een witte behuizing voor de iPhone 4 was al erg ingewikkeld, dus zal het bedrijf waarschijnlijk eerder terugrijpen op een techniek die ze al onder de knie hebben, dan opnieuw gaan experimenteren met kleur.

Hieronder het volledige overzicht van alle kleurtjes die Ferry Passchier uitwerkte:

rendering ferry passchier kleurtjes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 april 2013, 13:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.