iCulture vergelijker

iPad kopen in Nederland – prijzen, aanbiedingen en meer

Wil je een iPad kopen? Dan vind je op deze pagina alles over het kopen van de iPad Pro, iPad Air en iPad mini. Ook lees je welk model iPad voor jou het meest geschikt is.

Er zijn 3 modellen verkrijgbaar, in verschillend schermformaat:


iPad familie 2017

Spring meteen naar het onderwerp waar je meer over wilt lezen:

iPad-Pro-met-Apple-Pencil

Heb je moeite met kiezen? Dan hebben we een keuzehulp iPad Air, iPad mini of iPad Pro. Zoek je zo’n oudere iPad, dan kan het de moeite zijn om te kijken of de iPad tweedehands kopen aantrekkelijker is.

BEKIJK OOK
Welke iPad past bij jou: de grote iPad Pro, de kleinere iPad mini of de standaard 9,7-inch iPad? We zetten de verschillende modellen en afwegingen die je kunt maken op een rijtje.
51

Ik wil een iPad Pro kopen

De iPad Pro is gericht op professionele gebruikers zoals fotografen en creatieve professionals. Je kunt kiezen uit twee formaten: 9,7-inch en 12,9-inch. Het bijzondere van deze modellen is dat ze voorzien zijn van een Smart Connector waarop je accessoires zoals toetsenborden kunt aansluiten. Ook kun je bij de iPad Pro de Apple Pencil gebruiken om extra nauwkeurig op het scherm te kunnen tekenen en schrijven.

Dit zijn de prijzen van de iPad Pro:

iPad Pro in het vliegtuig

Ik wil een iPad kopen (standaard 9,7-inch model)

De 9,7-inch iPad is het standaardmodel van de iPad, gericht op gewone gebruikers. Dit model is dan ook een stuk goedkoper dan de iPad Pro en is bedoeld voor niet-intensieve taken zoals video kijken en internetten. Het nieuwste model van de 9,7-inch iPad verscheen in het voorjaar van 2017 en is net als alle andere bij de Apple Store verkrijgbaar.

Ik wil een iPad mini kopen

De iPad mini is het kleinste formaat iPad, maar is toch heel krachtig. Dankzij het 7,9-inch past deze tablet gemakkelijk je binnenzak of handtas. Lees er alles over in ons dossier iPad mini. In de Apple Store is de iPad mini 4 alleen verkrijgbaar met 128GB opslag:

iPad mini 4

Waar vind ik goede iPad deals?

Apple hanteert vaste prijzen voor de iPads. Dat geldt ook voor de meeste APR’s en andere winkelketens. Voor leuke deals kun je op verschillende plekken terecht, zoals in onze dagelijkse rubriek iCulture Deals en bij Media Markt. Voor een refurbished iPad kun je prima terecht bij onze partner mResell: zij hebben iPads die grondig zijn nagekeken en als nieuw functioneren.

BEKIJK OOK
31-8-2016 · Leuk voor je portemonnee en goed voor het milieu: iCulture en mResell gaan samen zorgen dat jij de beste refurbished Apple-producten in huis kunt halen.
14

Naast de hierboven genoemde modellen kun je in sommige winkels ook nog eerdere modellen tegenkomen zoals de iPad Air 2. Dit kan een uitstekende keuze zijn voor mensen die niet het nieuwste nodig hebben. Let op dat de iPad 2 en iPad mini 1 geen retinascherm hebben en niet te updaten zijn naar iOS 10. Deze raden we alleen aan voor heel lichte toepassingen en als je een belachelijk goede deal kunt vinden. Je kunt soms ook een goedkope iPad krijgen bij lidmaatschap op een krant, cursus of vereniging.

Hoe kan ik een iPad zakelijk kopen?

Zakelijke gebruikers kunnen onder andere terecht bij bij Centralpoint.nl, een winkel die zich richt op zakelijke verkoop. Centralpoint heeft nieuwe Apple-producten meestal snel op voorraad en je kunt er meteen nieuwe printercartridges en andere kantoorspullen bij bestellen. Ook heeft CentralPoint soms refurbished iPads in het assortiment. Deze iPads zijn zo goed als nieuw, maar wel gebruikt.

Ik wil een iPad in België kopen

Alle iPad-modellen zijn in België te koop via de Apple Store en via de vertrouwde verkooppunten, te weten:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!