smyCalendar tijdelijk gratis te downloaden

14 februari 2011, 11:12 · Elger van der Wel

smyCalenderDe uitgebreide kalenderapplicatie smyCalendar is net nieuw in de App Store en is meteen tijdelijk gratis te downloaden. Met de app kun je niet alleen een gewone agenda bijhouden, maar je kunt ook deadlines en verjaardagen invoeren. Wil je weten hoe lang het nog duurt tot een bepaalde dag, dan kun je die invullen als DDay en dan wordt er in je app elke dag afgeteld.

De applicatie houdt daarnaast van alles bij. Zo zie je in één oogopslag wat het weeknummer is en de hoeveelste dag van het jaar het is. Ook kun je bijhouden hoeveel dagen oud iemand is. Een andere functionaliteit is het weergeven van je bioritme.

Je kunt de kalenders verschillende achtergronden geven en er is zowel een maand- als een jaarweergave beschikbaar. De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.

Downloaden: smyCalendar (normaal €2,39, tijdelijk gratis)

door Elger van der Wel

Elger van der Wel werkt als freelancer voor iCulture en is in het dagelijks leven werkzaam bij de NOS. Hij studeerde Telematica aan de Universiteit Twente en is dol op techniek en in het bijzonder op nieuwe media & gadgets.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • Erik
  3 years

  Ik dacht: wow, leuk, totdat ik de laatste zin las:
  De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.
  Jammer weer…

  Antwoord Quote

 • Frank
  3 years

  Inderdaad erg jammer dat er geen koppeling mogelijk is naar mijn Google Calendar.

  Antwoord Quote

 • ArjanO
  3 years

  Toch vast downloaden ziet er wel heel netjes uit en verwacht eerlijk gezegt de autosync functie met google,ms en apple nog wel in een latere update

  Antwoord Quote

 • BasD
  3 years

  Idd, vast downloaden en wachten op de Googlesync :)
  Ziet er in ieder geval netjes uit. (handiger dan de standaard kalender)

  Antwoord Quote

 • Ronald1959
  3 years

  Er zit zeker potentie in deze kalender. Makkelijk en duidelijk. Yep, ben blij dat ik hem gedownload, maar een Googlesync is onontbeerlijk voordat ik hem ga gebruiken.

  Antwoord Quote

 • okidoki
  3 years

  wat heb je aan een calendar die niet synct

  Antwoord Quote

 • Onyx
  3 years

  Zie ‘m niet in de AppStore op mijn iPhone.
  iPad only…?

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.