smyCalendar tijdelijk gratis te downloaden

·

smyCalenderDe uitgebreide kalenderapplicatie smyCalendar is net nieuw in de App Store en is meteen tijdelijk gratis te downloaden. Met de app kun je niet alleen een gewone agenda bijhouden, maar je kunt ook deadlines en verjaardagen invoeren. Wil je weten hoe lang het nog duurt tot een bepaalde dag, dan kun je die invullen als DDay en dan wordt er in je app elke dag afgeteld.

De applicatie houdt daarnaast van alles bij. Zo zie je in één oogopslag wat het weeknummer is en de hoeveelste dag van het jaar het is. Ook kun je bijhouden hoeveel dagen oud iemand is. Een andere functionaliteit is het weergeven van je bioritme.

Je kunt de kalenders verschillende achtergronden geven en er is zowel een maand- als een jaarweergave beschikbaar. De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.

Downloaden: smyCalendar (normaal €2,39, tijdelijk gratis)

door Elger van der Wel

Elger van der Wel werkt als freelancer voor iCulture en is in het dagelijks leven werkzaam bij de NOS. Hij studeerde Telematica aan de Universiteit Twente en is dol op techniek en in het bijzonder op nieuwe media & gadgets.

7 reacties

 1. door Erik

  Ik dacht: wow, leuk, totdat ik de laatste zin las:
  De applicatie werkt zelfstandig en synchroniseert niet met agendadiensten als Google Calendar, Mobile Me of Microsoft Exchange.
  Jammer weer…

  Beantwoorden Quote

 2. door Frank

  Inderdaad erg jammer dat er geen koppeling mogelijk is naar mijn Google Calendar.

  Beantwoorden Quote

 3. door ArjanO

  Toch vast downloaden ziet er wel heel netjes uit en verwacht eerlijk gezegt de autosync functie met google,ms en apple nog wel in een latere update

  Beantwoorden Quote

 4. door BasD

  Idd, vast downloaden en wachten op de Googlesync :)
  Ziet er in ieder geval netjes uit. (handiger dan de standaard kalender)

  Beantwoorden Quote

 5. door Ronald1959

  Er zit zeker potentie in deze kalender. Makkelijk en duidelijk. Yep, ben blij dat ik hem gedownload, maar een Googlesync is onontbeerlijk voordat ik hem ga gebruiken.

  Beantwoorden Quote

 6. door okidoki

  wat heb je aan een calendar die niet synct

  Beantwoorden Quote

 7. door Onyx

  Zie ‘m niet in de AppStore op mijn iPhone.
  iPad only…?

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.