Groups! voor iPhone: berichten sturen naar meerdere contactpersonen

Groups! is een app waarmee je groepen kunt aanmaken en beheren binnen je iPhone-adresboek.

groups iphoneGroups! Free is een gratis variant op de al langer bestaande app Groups! Je kunt hiermee je contactpersonen in groepen indelen, wat vooral handig is voor mensen die een uitgebreid adresboek met veel contactpersonen hebben. Vanuit de app kun je zelf groepen aanmaken en beheren. Op de iPhone kun je wel groepen bekijken, maar voor het beheer heeft Apple heel wat minder mogelijkheden toegevoegd. Handig is dat je mensen in meer dan één groep kunt indelen, waarbij je een icoontje voor elke groep kunt kiezen. Ook handig is dat je een tekstbericht of e-mail makkelijk naar grotere groep kunt sturen. In de toekomst wordt het mogelijk groepschats te voeren of een foto te delen met meerdere mensen tegelijk.

Je kunt met de app ook reminders instellen, om jezelf eraan te herinneren dat je weer contact met bepaalde mensen moet opnemen. Exchange-gebruikers kunnen met Groups! wel groepen aanmaken, maar ze zijn helaas alleen bereikbaar via de applicatie (dus niet via andere groepsapps).

Bij de eerste keer gebruik importeert Groups! je contacten en zet ze allemaal in dezelfde map. Met de Edit-knop kun je vervolgens de personen aan nieuwe groepen toewijzen. Groups! levert bijna 100 icoontjes mee om snel je groep te herkennen. Je kunt meerdere mensen selecteren om een berichtje te sturen, of meteen ‘Select all’ kiezen om de gehele groep een bericht te sturen.

Downloaden: Groups! Free (gratis)
Ook verkrijgbaar: Groups! (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2011, 10:01
Categorie Productiviteit
Onderwerpen adresboek, groepen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.