Plantronics InstantMeeting voor iPhone helpt je bij conference calls

·

plantronics instantmeetingPlantronics is een headsetfabrikant die allerlei accessoires uitbrengt voor callcenters en mensen die vaak conference calls moeten voeren. Om het nog makkelijker te maken hebben ze nu een app uitgebracht, die diverse Europese en Amerikaanse conference call-diensten ondersteunt. Vooral tijdens het autorijden kan het erg handig zijn. Je hoeft namelijk geen telefoonnummers en andere zaken meer op te zoeken. InstantMeeting herkent de conference calls en de benodigde telefoonnummers in de agenda op je iPhone en toont je een lijst van gesprekken die je binnenkort moet voeren. Met één schermtap zorgt de app ervoor dat je aan het groepsgesprek kunt deelnemen.

Handmatig invoeren van meetingdetails hoeft niet meer. Als een dienst meerdere nummers heeft die je kunt bellen, dan laat InstantMeeting een lijstje zien, zodat je degene kunt kiezen die voor jou het goedkoopst is.

Downloaden: Plantronics InstantMeeting (€3,99)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

3 reacties

 1. door Han

  Mm, op zich handig. Wat ik echter op dit moment doe is de call in mijn adresboek invoeren met een pauze tussen telnummer en deelnemer-/ voorzittersnummer. Dat werkt net zo goed en kost geen 4 euro.

  Beantwoorden Quote

 2. door Daxy

  Ik gebruik al tijden AccuDial. Je kan daar je eigen/veel gebruikte bridge nummers invullen inclusief passcodes. Het zal vast niet zo goed als deze van Plantronics zijn, maar scheelt ook 4 euro ;)

  Beantwoorden Quote

 3. door Robje

  Hoe gewichtig zijn die conferenties als het budget minder dan € 4 is ?

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.