AppEvent: BeachWeather vertelt op welk strand je moet zijn

02 september 2011, 20:13 · Gonny van der Zwaag

beachweatherWordt het dit weekend lekker weer? Wie snel is, downloadt vanavond nog de gratis app BeachWeather. Dit is de tweede app die in de actie AppEvent gratis wordt weggegeven door een Nederlands/Belgische ontwikkelaar. De app laat je zien of het een mooie nazomer wordt en in welke badplaatsen je van de zon kunt genieten. Niet alleen voor Nederland, maar ook voor duizenden badplaatsen in Europa, de Verenigde Staten, Mexico en Brazilië. Voor elke badplaats krijg je een 3-daagse weersvoorspelling voor ‘s ochtends en ‘s middags. Toen de app begin juli uitkwam hebben we ‘m al een keer besproken.

BeachWeather geeft het strandweer van meer dan 3.000 stranden en badplaatsen, met details zoals luchttemperatuur, watertemperatuur, zonsopgang- en zonsondergang, eb- en vloedtijden, windsnelheid en -richting en UV-index. Er volgen in toekomstige updates nog meer badplaatsen.

Downloaden: BeachWeather (alleen vandaag gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

6 reacties

 • myPhone
  3 years

  Leuk dat er weer een AppEvent is!

  Jammer dat er in de app veel stranden missen. Bijvoorbeeld stranden aan het IJsselmeer, en ook Griekenland zit er helaas niet in.

  Antwoord Quote

 • henk
  3 years

  Mooie app. Goed vormgegeven en zelfde manier van toevoegen als native weather app

  Antwoord Quote

 • jan
  2 years

  Hij is niet meer gratis…

  Antwoord Quote

 • taz
  2 years

  Niet gratis dus!

  Antwoord Quote

 • pdiddy
  2 years

  Wahahaha. Aan welk strand je moet zijn? Wanneer??!! In welke zomer??!

  Antwoord Quote

 • @taz – Logisch, het is dan ook een dag later.

  Ik zal het nog even uitleggen: AppEvent is een evenement waar bij ontwikkelaars een dag lang een app gratis weggeven. Dat geldt dus alleen op die ene dag, niet een dag later, niet het hele jaar. Alleen op de dag waarop de actie geldt.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.