The 9/11 Memorial documentaire-app uitgebracht op iPad

The 9/11 Memorial: Past, Present & Future is een gratis te downloaden documentaire-app voor de iPad die de gebeurtenissen voor en na de 9-11 ramp op een rijtje zet. Het bevat 40 video's en 400 foto's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

The 911 Memorial App iPad hoofdmenuEen duik in het verleden, verslag van hoe het er nu aan toe gaat en de toekomstige bouwplannen nader bekeken. The 9/11 Memorial-app voor de iPad is een documentaire die meerdere aspecten van de aanslag op de Twin Towers uit 2001 belicht. De applicatie heeft zelfs een uur aan nog niet eerder vertoond videomateriaal omtrent de aanslag. Dat The 9/11 Memorial-app geen simpel zakcentje is voor de ontwikkelaar die wil meeliften op het 10-jarige ‘bestaan’ van de ramp, blijkt uit het feit dat de app tot en met 12 september gratis wordt aangeboden.

De applicatie van filmmaker Steven Rosenbaum toont het verleden, het heden en de toekomst van een van de meest spraakmakende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis. Rosenbaum ontwikkelde de applicatie voor de iPad omdat hij vindt dat het het beste platform is om zijn materiaal over de ramp weer te geven. De verhalen gaan dat Apple zo verheugd was met het idee, dat ze de app binnen anderhalve dag goedkeurden.

The 911 Memorial app filmpjes

Een aantal ingrediënten van de app over 11 september 2001 zijn: een interactieve tijdlijn van 2001 tot nu over de constructie van Ground Zero, meer dan 40 video’s waaronder een dik uur aan origineel materiaal, 400 foto’s en making-of beelden van Rosenbaums documentaire 7 Days in September.

Downloaden: The 9/11 Memorial: Past, Present and Future (gratis, introductieprijs)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 21:44
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.