Parallels Mobile krijgt update: meer stabiliteit en geluid afspelen

Parallels Mobile heeft een update die het draaien van Mac en Windows op de iPhone een stuk stabieler maakt. Ook kunnen er nu teksten worden uitgewisseld tussen de systemen en is er geluid af te spelen.

Parallels Mobile update voor iPhoneMac Parallels voor de iPhone heeft een update gekregen die de applicatie een stuk stabieler moet maken. Mits je beschikt over het programma Parallels Desktop for Mac kun je met de aanvullende iPhone-app Mac OS X én Windows vanaf de computer op de telefoon draaien. Behalve de verbeterde stabiliteit, brengt de update ook de mogelijkheid om muziek en audiobestanden van de desktop op de iPhone af te spelen. Er zijn nog meer opties bijgekomen in de nieuwste versie.

Zo kan er nu tekst tussen de desktop en de telefoon gekopieerd en geplakt worden. Eveneens is er meer ondersteuning voor externe toetsenborden en beeldschermen van de Mac. Een goede maatregel tegen het verslinden van de databundel is dat er nu een instelling is dat Parallels Mobile alleen werkt als Wi-Fi voorhanden is.

Let op: Parallels is een programma voor de Mac en niet voor Windows-computers. Met Parralels Desktop for Mac kun je Windows op de Mac draaien en met de iPhone-applicatie kun je zowel Mac OS X als Windows vanaf de Mac op de telefoon draaien. Bijna een jaar geleden schreven we al uitgebreid over de toepassing voor iOS. Toen was de applicatie nog gratis. Met ingang van deze update kost de app een kleine 4 euro.

Downloaden: Parallels Mobile (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 22:40
Categorie Diensten
Onderwerpen ubuntu, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.