Apple Benelux ruimt op: gereviseerde iPads vanaf 379 euro

·

gereviseerde ipadDe online Apple Store in Nederland en België verkoopt momenteel gereviseerde iPads met een aardige korting. Voor €379 koop je een 16GB iPad 1 maar voor hetzelfde geld kun je ook een gereviseerde 32GB iPad 1 in handen krijgen. Het gaat om apparaten die door Apple zijn gerepareerd en nagekeken. Ze zien er vaak zo goed als nieuw uit. Soms gaat het om exemplaren die door de oorspronkelijke koper meteen weer zijn teruggestuurd, omdat het apparaat toch niet helemaal naar verwachting was.

Onze tipgever @DaveFlash vermoedt dat Apple ruimte wil maken voor de iPad 3 en daarom snel van de huidige voorraad af wil. Ook dat is natuurlijk een optie: omdat Apple officieel geen producten afprijst voor er nieuwe op de markt komen, kan het ook best eens gaan om gloednieuwe exemplaren waar Apple snel van af wil.

De prijzen zie je hieronder. Let op, dat het om eerste en tweede generatie iPads gaat en dat genoemde modellen gaandeweg uitverkocht kunnen raken. Als je dit artikel op een later moment leest, kan jouw gewenste model niet meer verkrijgbaar zijn. Twee uitvoeringen zijn niet verkrijgbaar: de 16GB iPad Wi-Fi van de eerste generatie en de 16GB iPad 2 Wi-Fi + 3G van de tweede generatie.

Eerste generatie iPad (zwart)

 • 32GB iPad Wi-Fi (gereviseerd) – €379
 • 64GB iPad Wi-Fi (gereviseerd) – €469
 • 16GB iPad Wi-Fi + 3G (nieuw) – €379
 • 32GB iPad Wi-Fi + 3G (gereviseerd) – €479
 • 64GB iPad Wi-Fi + 3G (gereviseerd) – €569

iPad 2 (huidige generatie)

 • 16GB iPad 2 Wi-Fi (gereviseerd, alleen zwart) – €399
 • 32GB iPad 2 Wi-Fi (gereviseerd, wit of zwart) – €499
 • 64GB iPad 2 Wi-Fi (gereviseerd, wit of zwart) – €599
 • 32GB iPad 2 Wi-Fi + 3G (gereviseerd, zwart) – €619
 • 64GB iPad 2 Wi-Fi + 3G (gereviseerd, zwart) – €719

Meer info: iPad Special Deals (Apple Store)
Ook verkrijgbaar in: Apple Store België

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

18 reacties

 1. door Remi

  Goede actie van apple, had niet verwacht dat het bedrijf dit ooit zal doen. Ik vind het wel steeds duidelijker worden dat er een ipad 3 komt nu ze echt van de oudere generaties af willen.

 2. door Oudnieuws

  Ik heb een half jaar geleden ook al een gereviseerde iPad in de Apple Store gekocht, de iPad 2 16GB was toen nog €329,-. Maar in principe is dit dus helemaal geen teken dat er een nieuwe iPad aankomt, het is maar net of ze gereviseerde iPads op voorraad hebben, wat momenteel blijkbaar weer het geval is…

 3. door Henk123456

  Dit is oud nieuws

 4. door Jer

  Ipad 1 is sadly not worth it , crashes on larger apps as there is not enough memory , normally before any apps are open you have only 100mb free , for the ipad 2 its better to wait until the ipad 3 comes out as the price drops by 200 euros on the top model . If all the news over the ipad 3 are true then its better to buy one of those ,

 5. door luupski

  Waarom zou ik een gereviseerde 16g ipad 2 kopen voor 399, terwijl ik voor 80 tientjes meer een hele gloedjenieuwe heb ??

 6. door Juppe

  @luupski:
  80 tientjes? ;)

 7. door Alex

  Wat een belachelijke bedragen voor een ipad 1. Geef je zoveel geld uit, en dan heb je nog ouwe meuk. Je kunt er niet eens alle apps op draaien…

 8. door piet hein jan

  die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

 9. door Mark

  Origineel geplaatst door piet hein jan
  seerde 16g ipad 2 kopen voor 399, terwijl ik voor 80 tientjes meer een hele gloedjenieuwe heb ??

  Wees maar trots op jezelf!

 10. door Mark

  Origineel geplaatst door piet hein jan
  die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

  Wees maar trots op jezelf!

 11. door Rick

  Origineel geplaatst door piet hein jan
  die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

  Stoer hoor!!!

 12. door fluisteraar

  @piet hein jan: ik begrijp niet dat je zo iets neer durf te zetten. je zou eens flink moeten schamen dat je je ipad gewoon maar gestolen heb mij mediamarkt en daar ben je dan nog trots op ook.
  schunnig dat zo iets niet verwijderd word uit de reacties

 13. door Rembert

  @piet hein jan: Lijkt me dat de redactie nu aangifte doet bij de politie.

  @Jer: Ben zelf nog altijd zeer tevreden met mijn iPad 1 WiFi 64 GB. Kom eigenlijk geen apps tegen die crashen of zo. Het verbaast me wel dat ze er nog 469 voor vragen.

 14. Dank voor de tip, ik heb nog een iPad 1 laten komen.

 15. @fluisteraar: Mensen hap toch niet zo. Is duidelijk lollig bedoeld.

 16. door Alex

  Jatten is belachelijk, maar van de andere kant Apple besteeld ons allemaal met zulke prijzen en nog nauwelijks concurentie!

  Als je het nou rechtstreeks van Apple had gejat, dan was het een Robinhood aktie geweest!!!

 17. door reki

  Origineel geplaatst door Alex
  Jatten is belachelijk, maar van de andere kant Apple besteeld ons allemaal met zulke prijzen en nog nauwelijks concurentie!Als je het nou rechtstreeks van Apple had gejat, dan was het een Robinhood aktie geweest!!!

  @Alex: Apple besteeld ons niet. we kiezen er zelf voor de producten te kopen. en dat er geen concurrentie is lijkt me meer aan de andere fabrikanten te liggen als aan Apple….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.