The Smart Ones

The Smart Ones #4: De wondere wereld van mobile gaming

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 4 hoor je alles over mobile gaming. Smartphones en tablets worden krachtiger, maar toch blijven we massaal Candy Crush spelen. Is er niet meer uit te halen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De vierde aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#4 De wondere wereld van mobile gaming

Mobile gaming wordt steeds groter: volgens analisten van Newzoo is de markt dit jaar goed voor meer dan 90 miljard dollar. Maar een blik op de hitlijsten leert dat het aanbod lang niet altijd hoogdravend is. Smartphones en tablets worden alsmaar krachtiger, blijven we desondanks massaal Candy Crushen? Gelegenheids-co-host Sven Rietkerk van IGN Benelux ziet ook andere opties.

Verder vertellen Gonny en Sven over hun nieuws van de week. Gonny vertelt over de nieuwe de nieuwe MacBook Pro’s en Sven bespreekt de bak met geld die gemoeid is met de FIFA-licentie.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld). Deze aflevering is co-host Sven Rietkerk van IGN Benelux te gast vanwege de vakantie van Dimitry.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode ICULTURE en krijg als nieuwe gebruiker direct 10 euro cadeau!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.