The Smart Ones

The Smart Ones #3: It’s not easy being green

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 3 praten we over het milieu. In de derde aflevering van The Smart Ones praten we over hoe groen de smartphone-industrie is en hoe we het beter kunnen doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De derde aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#3: It’s not easy being green

Recyclen, repareren, een langere levensduur of modulair bouwen: het is, zoals Kermit the Frog zingt ‘not easy being green’ in smartphone- en tabletland. Maar er komen veranderingen aan. Zo werkt de Europese Commissie aan een reparatie-index voor smartphones en tablets en heeft Fairphone net een nieuw modulair model uitgebracht. Ook zou refurbished een goed idee kunnen zijn. Bij Apple werkt het al goed, maar bij Android-toestellen wil dat nog niet zo vlotten.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode ICULTURE en krijg als nieuwe gebruiker direct 10 euro cadeau!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.