The Smart Ones

The Smart Ones #5: Release Me

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 5 hoor je alles over de najaarsreleases, verwachte releases en waarom de strategieën van verschillende techbedrijven zo van elkaar verschillen. Zijn flagships nog belangrijk, en gaan we na de crisis weer massaal naar release-events?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De vijfde aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#5 Release Me

In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten wat betreft aankondigingen. Apple heeft een duidelijke strategie als het gaat om events en nieuwe toestellen. Hoe zit dat eigenlijk met de andere fabrikanten: hebben die wel een duidelijke strategie? En hoe zit het met grote events zoals Samsung Unpacked, hebben die nog wel een toekomst? We praten over de Fire TV-sticks van Amazon en over de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro. In de review van de week bespreken we de nieuwe e-readers van Kobo.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.