The Smart Ones

The Smart Ones #13: Jaaroverzicht 2021

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 13 van The Smart Ones kijken we terug op het techjaar 2021. Wat waren de hoogtepunten, de belangrijkste ontwikkelingen en de we over Siri, Google Assistent en Amazon Alexa. Oftewel, de grote stemassistenten. Wat is hun rol nu en in de toekomst?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De dertiende aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#13: Jaaroverzicht 2021

Speciaal voor de kerstdagen blikt The Smart Ones uitgebreid terug op de belangrijkste techverhalen van 2021. Een bewogen jaar, zeker ook voor de topmannen van de grote techspelers. We zoomen in op het chiptekort, de veranderende houding van consumenten en de strijd tussen Big Tech en overheden.


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode ICULTURE en krijg als nieuwe gebruiker direct 10 euro cadeau!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.