Puzzelspel Zip-Zap is Apple's gratis App van de Week

Puzzelspel Zip-Zap is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het bijzondere, enigszins verslavende, puzzelspelletje Zip-Zap uitgeroepen tot App van de Week. Deze en komende week download je het gratis in de App Store.

Puzzelspel Zip-Zap is Apple's gratis App van de WeekApple heeft weer een nieuwe app uitgeroepen die zich een week lang App van de Week mag noemen. Deze week gaat het om het bijzondere, verslavende puzzelspelletje Zip-Zap, dat bij het grote publiek nog niet zo bekend is maar hoge ogen gooit. Zip-Zap is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

Samentrekken en loslaten in Zip-Zap

In Zip-Zap speel je met objecten die lijken op ouderwets constructiespeelgoed. De kracht zit in eenvoud. Het spelletje is eenvoudig te bedienen en behoeft eigenlijk verder geen uitleg. Je raakt het scherm aan om objecten te laten samentrekken (zip) en je laat het scherm weer los (zap) om ze te laten gaan. Op deze manier kun je objecten laten bewegen, springen, vallen of zwaaien. Einddoel is het witte rondje op het scherm. Als je een foutje hebt gemaakt, begin je met één swipe naar links eenvoudig weer opnieuw.

Geen advertenties of in-app aankopen
Zip-Zap telt meer dan honderd verschillende levels om te spelen en biedt volledige ondersteuning voor het Nederlands. Normaal gesproken kost het 2,29 euro, maar tot volgende week donderdag download je het spelletje gratis. Zip-Zap schotelt je geen vervelende advertenties voor en ook zijn er geen in-app aankopen om nieuwe levels te ontgrendelen. Kortom, een uitstekend idee om Zip-Zap nu gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2017, 12:01
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.