Reacties voor: YouTube Kids nu beschikbaar in Amerikaanse App Store

Het kindvriendelijke YouTube Kids staat nu in de App Store - maar alleen in Amerika. Met de app hebben kinderen beperkte toegang tot een kindvriendelijke versie van YouTube.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. De huidige YouTube app is verschrikkelijk. Lees de recensies er maar op na. Buffer problemen, kwaliteit van filmpjes wat altijd maar switched. Etc etc.

    Laatste update was in november 2014. Wordt weer eens tijd voor een update. Dat ze er gelijk maar Material Design erbij doen.

  2. In eerste instantie begon ik te juichen…goed idee. Daarna dacht ik….gratis? Hoe gaan ze dit betalen? Met advertenties die zich speciaal tot kinderen richten?

  3. Ik heb de app net gedownload op de iPhone en iPad, het design ziet er goed uit! Alleen nu wachten tot ie ook in de Nederlandse App store beschikbaar is.

  4. De kids hier “vechten” om de ipad 1. Daar staat nml nog de oude oorspronkelijke YouTube app op…

  5. Origineel geplaatst door Alex
    De kids hier “vechten” om de ipad 1. Daar staat nml nog de oude oorspronkelijke YouTube app op…

    En die was echt fantastisch. Ik heb een bloedhekel aan de YouTube-app of mobiele website. De app is totaal niet handig ingericht met die overlappende miniatuurvideo. Bij de oude had je een simpele lijst en kon je elke video automatisch schermvullend bekijken. Nu moet je dat apart aanklikken. Ook kon je destijds nog favorieten opslaan zonder een Google-account.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.