Reacties voor: YouTube speelt video’s op iPhone X schermvullend in extra hoge resolutie

Een YouTube-video op de iPhone X kun je dankzij de nieuwste versie schermvullend afspelen in extra hoge resolutie Dit werkt met een nieuwe knijpbeweging die alleen op de iPhone X beschikbaar is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Die ‘notch’ vind ik nog niet zo’n probleem, dat de boven en onderkant wegvalt…dat is jammer. Ik had liever een 21:9 of 16:10 iPhone X gezien denk ik.

    Is het trouwens zo dat je met deze nieuwe knijpbeweging nauwkeuriger kan kiezen hoe je de video wilt zien? Het viel me in de Apple Store namelijk op dat als ik een video op de iPhone X vergrootte naar, hij direct naar het hele scherm ging. Uitlijnen op de notch was niet mogelijk.

  2. Het zal wel aan mij liggen maar ik vind die uitsparing echt niet mooi. En ja heb ook gewoon een Iphone
    Maar ze hadden dit netter moeten oplossen

  3. Origineel geplaatst door Wilfred
    Het zal wel aan mij liggen maar ik vind die uitsparing echt niet mooi. En ja heb ook gewoon een Iphone

    Maar ze hadden dit netter moeten oplossen

    Ik snap wat je zegt hoor.. ik geloof dat het iconisch wordt.. en dus we deze notch lang gaan zien… ipad is het volgende product… imac daarna? En als laatst de macbook denk ik… met de tijd zal hij ook wel krimpen.. maar de volgende twee jaar verwacht ik dat niet. Om het een icoon te maken.

  4. Tjongejonge, we moeten wel een hoop inleveren om die eigenwijze Tim Cook z’n rare notch te laten hebben.
    Wordt er ook nog eens aan de gebruikers gedacht of maakt dat verder niet uit?

  5. Ik vind die notch echt geen gezicht en totaal niet kunnen. Ik ben blij met m’n iPhone 8 Plus. Ik maak hele foto’s en wil graag hele filmpjes zien. Ik begrijp dat de media willen dat deze glitch tot een soort hype moet worden?

  6. Wat een drama over het “true depth camera system” als de de videos op normaal formaat afspeelt is het net een iPhone 8 scherm door de zwarte randen. En ingezoomd ziet het er wel spectaculair uit. Die notch vergeet je na een paar minuten gebruiken (uit eigen ervaring).

  7. Ik vind de schermvullende weergave juist prettig. Ik heb meer het gevoel dat ik echt in het filmpje wordt meegezogen. Ik kijk dan ook vooral Gopro achtige filmpjes!

  8. @Wilfred: Idem. Desnoods wat meer ‘bezel’ maar wel volledig scherm.

  9. …tsjongejonge!!
    Verbaas(lees: irriteer) me continue maar weer hoeveel “zure’ reaguurders (pleonasme 🙂 er telkens maar weer kans zien bij elk novum te fulmineren… constructieve feedback, oké, maar ‘het is niet goed of het deugd niet…en ja Holland is vooal klaagland. Verwende kleuters zijn we met z’n allen. Laat ík dan stellen dat ik vindt dat  een Huzaren stuk heeft geleverd met de ‘X’, sjapoo….
    En ja, ben trotse eigenaar sinds 3 november van de X zilver 256 Gb.
    ‘no further objections, your honor’ 😜

  10. @ZuurkoolmetVettejus: Volgens mij hebben de reacties hier zeer genuanceerd en exact omschreven wat er beter had gekund en als er inderdaad mogelijkheden waren geweest om dat vooraf te doen dan had Apple een aantal elementaire fouten niet gemaakt.
    De eerste die er een vrij ongerichte/afbrekende saus overheen gooit ben jij 😉

  11. @Patrik: nee, en die gaat er gelukkig ook zeker niet komen!

  12. 1440p is reeds beschikbaar op de Plus modellen. Of begrijp ik het verkeerd?

  13. Origineel geplaatst door Sander
    Wat een drama over het “true depth camera system” als de de videos op normaal formaat afspeelt is het net een iPhone 8 scherm door de zwarte randen. En ingezoomd ziet het er wel spectaculair uit. Die notch vergeet je na een paar minuten gebruiken (uit eigen ervaring).

    Inderdaad! Ik weet nog dat heel het internet viel over de bezels van de Plus en nu hoor je daar ook niemand meer over.
    Wat men niet begrijpt is dat je voor de ‘notch’ wel een stukje innovatie voor terug krijgt.

  14. @Kamran: Nee helaas de plus modellen hebben nog steeds een 1080p scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.