Linda Yaccarino interview

Reacties voor: X (Twitter) zet eerste stappen naar superapp: betalingen en meer

Heb je de Twitter-app inmiddels weggegooid omdat je de nieuwe koers onder de naam X helemaal niet ziet zitten? Misschien bedenk je je nog als X een app-voor-alles is geworden waarmee je kunt betalen, een taxi boeken of eten laten bezorgen. De eerste stappen zijn nu gezet, maar X heeft lang niet het bereik van WhatsApp.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Typische Elon Musk grootspraak, hij heeft de mensen gewoon niet om dit te doen laat staan dat er überhaupt behoefte aan is in het westen. Toevallig had TechAltar op YouTube er vandaag (11 aug) een uitstekende vlog over.

  2. Ik ben er totaal niet van onder de indruk. Voor alle genoemde zgn ‘superapp’ functies zijn al prima andere apps en met het door het communistische regime van China gecontroleerde WeChat netwerk wil ik al helemaal niets te maken hebben. Musk mag wel uitkijken, want hij overtreedt daarmee al snel Amerikaanse data-wetten. Overigens heet mijn Twitter app nog gewoon ‘Twitter’ en heeft nog een vrolijk blauw vogeltje: ik ga hem niet updaten.

  3. en rond de 12 miljoen in Nederland waarmee ze (afgezien van babies en hoogbejaarden) bijna de hele bevolking bereiken.

    Ik vind dit nog al aanmatigend. Meta heeft het niet hoog op met privacy. Daarom heb ik whatsapp (en facebook en instagram) weggedaan en met mij meer mensen. Om die groep nu als baby of hoogbejaard weg te zetten… de toon mag wel anders.
    Ben erg tevreden met signal als alternatief en er gaan steeds meer mensen mee.

  4. Heb mijn 2 twitter accounts gedeactiveerd. Ik stop met die Musk ellende. Ik hoop dat we X snel irrelevant kunnen maken.

  5. Ik zit niet meer op Twitter. Ik ken ook eigenlijk niemand persoonlijk die nog op twitter zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.