Worms 3 exclusief voor iPhone en iPad verschenen

Team 17 heeft vandaag Worms 3 exclusief uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. De game heeft onder andere multiplayer via AirPlay.

Worms 3 iconTeam 17 heeft vannacht Worms 3 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. Het betreft dit keer een totaal nieuwe Worms-game, in plaats van een remake of een port gebaseerd op eerdere spellen. Een asynchrone multiplayermodus laat je het opnemen tegen je vrienden op een zelfgekozen moment: je ontvangt dan een pushbericht als jij weer aan de buurt bent. Zit je met z’n allen op de bank, dan kun je via AirPlay de game op de Apple TV spelen.

Bij het gebruik van AirPlay wordt de televisie het hoofdscherm van de game. Je geeft de iPhone of iPad die je gebruikt door aan de speler die aan de beurt is, die vanaf daar extra spelinformatie kan bekijken die alleen voor hem bedoeld is. Hierdoor is het voor je vrienden niet mogelijk om op je scherm af te kijken.

Worms 3 hanteert nog steeds hetzelfde basisidee van de vorige games: je hebt een groep wormpjes en moet beurtelings je tegenstander zijn team het level uitschieten. Een paar gameplaytweaks moeten er alleen voor zorgen dat het spel fris en nieuw aanvoelt. Zo heeft iedere worm nu een eigen klasse (Heavy, Scientist, Scout en Soldier), waardoor ze unieke vaardigheden tot hun beschikking krijgen. Een Scientist kan zo bijvoorbeeld genezende krachten gebruiken.

Downloaden: Worms 3 (€4,49, universeel, iOS 4.3+)

Worms 3 screenshot 560

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2013, 8:30
Categorie Games
Onderwerp worms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.