Reacties voor: Witte iPhone 4 al uitverkocht in Hongkong en Peking

De witte iPhone 4 is al uitverkocht in Hongkong en Peking.

Reacties: 16 reacties

  1. Nu maar wachten op mijn witte iphone, gister avond besteld in de apple store…. ben benieuwd hoelang het gaat duren! 😉

  2. Dan is de iPhone 5 overbodig.
    Gewoon de gele, rode, blauwe, pink iP4 uitrollen.
    Lifecycle extension…

  3. Eindelijk een een bericht over de witte iPhone. : )

  4. Apple levert gewoon niet genoeg voorraad!! dat is gewoon het hele probleem! de winkels zouden het wel willen hoor, maar ja als er niet genoeg voorraad is, dan houdt het op natuurlijk.
    Ik was deze week in NY op vakantie en werkelijk nergens een iPad2 te koop…ze zijn dr gewoon niet!! bij geen enkele Apple store.
    zal met de witte iPhone wel precies hetzelfde zijn.

  5. Origineel geplaatst door *bear*
    Apple levert gewoon niet genoeg voorraad!! dat is gewoon het hele probleem! de winkels zouden het wel willen hoor, maar ja als er niet genoeg voorraad is, dan houdt het op natuurlijk. Ik was deze week in NY op vakantie en werkelijk nergens een iPad2 te koop…ze zijn dr gewoon niet!! bij geen enkele Apple store. zal met de witte iPhone wel precies hetzelfde zijn.

    Hier in de mobistar hebben ze er 10 geleverd

  6. Correctie: Peking > Beijing.

  7. Op NU stond dat de witte zo populair was omdat de kleur in China een betekenis heeft.
    Iets van puur ofzo.

  8. ^ ja daar gokte ik ook al op. Zou een boel verklaren. Heb toch het idee dat je een beetje voor gek loopt met een witte koelkast van een model telefoon dat toch al de helft van de jongeren heeft… Wit was bij de iPod heul gaaf, maar die deed je zsm weer in je broekzak en had een zilveren achterkant.

    Maargoed, smaken…

  9. wat een onzin dat witte iphone ding. Er is concurrentie, Apple!

  10. In Hong Kong is de zwarte iPhone ook nooit te koop bij de resellers of online in de Apple Store. Wel op de zwarte markt op elke straathoek, met een flinke opslag uiteraard. Het zelfde geldt ook voor de iPad 2. 🙁

  11. @Mathias Van Kets: Ja precies, dat bedoel ik….wat is nou 10 Iphones…toch veels te weinig?

  12. Daarom zal Apple de iPhone 5 pas in september presenteren, dan kan de hype van de witte iPhone 4 de omzet nog flink doen stijgen.

  13. It doensn’t matter if your black or white!!! 

  14. Terwijl Apple bezig is met kleurtjes heeft Samsung ondertussen de Galaxy S2 uitgebracht die volgens Engadget behoorlijk de vloer aanveegt met de iPhone4.

  15. Origineel geplaatst door Apple740: Terwijl Apple bezig is met kleurtjes heeft Samsung ondertussen de Galaxy S2 uitgebracht die volgens Engadget behoorlijk de vloer aanveegt met de iPhone4.

    Heb je wel alles gelezen of loop je maar wat in de ruimte te lullen!!

  16. White iphone 4 has more var than the black version , seems apple has upgraded the white iphone to 4424 mb var against 1336 mb on the black iphone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.